Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

K.K. Partizan u Evroligi

Započeo Black, 11-02-2009, 23:33:26

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Sone

Black

autentik

kad igramo sa Barselonom... kog datuma ?

Black

U četvrtak , 11. marta od 20 45. Tada će se već znati rezultat iz Atine jer ta utakmice bi trebalo da počne u 19 15. Lično sam sumnjičav u naš prolaz jer Grci su Cincari , prodali bi boolju za kintu . Olakšavna okolnost je Željko & gomila grobara + ameri koje bole qratz protiv koga igraju , oni samo prangijaju i pune.

Sone

Mal slabije da partizan nesto uradi nema te nikakve sanse jer ko sto kaze ovaj grobar blak vec prodana utakmica  :aq21: u Atinu  :aq21:
:aq26:

Tony Clifton

Pa koju kintu moze da ponudi Marusi PAO-u!? Oni,da imaju pare,napravili bi skuplji tim.
Jedina logika po kojoj PAO moze u cetvrtak da izgubi je "Grcki interes". Odnosno,jos jedna njihova ekipa u daljem takmicenju.

Medjutim,mi smo ovde naviknuti na praxu "3 za 3" i slicne kombinacije pa nam jdd posteno odradjena utakmica gotovo nemoguca misija.
Uostalom,ima li vecih lopova i prevaranata od srpskih klubova!?

autentik

lele sutra sa Bersom igramo....  bice ludo...

Black

Olakšavna okolnost je i ta što se te dve familije ( vlasnici Pao-a i Marusija )  ne podnose i u lošim su odnosima...a Barsu dobijamo , teško ali dobijamo jer mi igramo samo kada smo totalni autsajderi... :xq011:

Black

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 8888888888888888888888888888 , JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 888888888888888888888888888888888 , JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
PARTIZAN JE U OSAM NAJBOLJIH U EVROLIGI......SAMO NEBO NAM JE GRANICA.....

NameNo

:xq004:

Sone

Tony Clifton

Citat: Black  11-03-2010, 19:00:50
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 8888888888888888888888888888 , JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 888888888888888888888888888888888 , JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
PARTIZAN JE U OSAM NAJBOLJIH U EVROLIGI......SAMO NEBO NAM JE GRANICA.....

Pa al ti ka'em ja  :aq28:

autentik

Black

Pa verovatno su Željku mooda bila malo jače stisnuta kada je pristao ONAKO da vodi tim i ONAKAV tim da izvede na parket. Bilo kako bilo , hehehe , IDEMO DALJE !!!!  A i naviko sam sredom i četvrtkom da gledam Evro ligu u basketu . Kup Mileta Kitića se igra ( o )  utorkom , hehehehehe :xq005: :xq005:

Black

Citat: Sone  11-03-2010, 19:49:23
aham
Toliko boli ?     :aq28:

Black

haaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaa
razbijamoooooooooooooooooooooo   pao je i Makabiiiiii

Black

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Black

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Black

Posle rođenja moje dece , ovo mi je najradosniji dan u životu...oni su bogatiji 20 x od nas pa ipak ih je gologuzija pobedila...neverovatno....plačem....od sreće...mož da izgubimo sledećih 100 utakmica ali ovo , ovo je nešto, nešto...mi smo SRBI BREEEEEEEEEEEEEEEE

MASIRAM GASTARBAJTERKE