Probao sam mnogo sportova i u svakom sam bio dobar ali sam ipak odlucio da treniram atletiku jer sam tu ubedljivo najbolji i najvise napretka imam u tom sportu... Za sad sam oborio neke drzavne rekorde a iduce godine idem i na evropsko prvenstvo za juniore gde cu reprezentovati nasu zemlju. Pored atletike koju treniram vise od 3 godine, treniram i kung-fu nekoliko meseci i imao sam ogromnu srecu da me trenira covek koji je jedan od najboljih majstora kung fu-a u evropi i koji je proveo polovinu svog zivota u Kini uceci kung fu tako da sam i u tom sportu ili bolje reci borilackoj vestini dosta dobar... Za svoje uspehe u atletici nisam dobiao zasluzeni novac zato sto sam navodno jos uvek mlad da bih primao neke prihode od drzave i kluba, ali sam zato stekao veliku reputaciju kod profesora u skoli sto mi je veoma korisno i za sada nikakvih problema nisam imao...

Inace, atletiku treniram u jagodinskom Vozdu i za nekoliko dana idem u Madjarsku na medjunarodno dvoransko takmicenje i ako sve bude kako treba, vracam se sa medaljom