:: Jagodina
:: Ćuprija
:: Paraćin
 
  :: Početna
  :: Kontakt
  :: Vreme
  :: Na današnji dan
  :: Kursna lista
  :: Horoskop
 
  :: Knjiga gostiju
  :: Pošaljite čestitku
  :: Preporučite nas
  :: Online časopisi
  :: Online igrice
  :: Online psiholog
  :: Sve vrste bolesti
  :: Kalendar svetskih dana
  :: Zanimljive poruke
  :: Zanimljivi linkovi
  :: Sva srpska imena
  :: Vicevi - humor
  :: Sanovnik - snovi
  :: Grupni Popusti - Akcije
  :: Slike poznatih ličnosti
  :: Stanovnici zemlje
  :: Šta sve treba jesti
  :: Tačno atomsko vreme
  :: Poslednji zemljotresi
  :: Srbi u svetu
  :: SOS telefoni
  :: Kraj interneta

 - Aforizam Dana -

Da li ste čuli za FRENCH BOX shop (Originalna francuska kozmetika) u Jagodini ?

  Jesam
  Nisam


Rezultati
  :: O nama
  :: Saradnici
  :: Cenovnik usluga
  :: Linkovi
  :: Internet zarada
Klikni gore. Srećno
  :: Banke
  :: Ambasade
  :: Air Serbia
  :: Pozivni brojevi SRBI.
  :: Razdaljine
  :: Gradovi Srbije
  :: Linkovi poznatih

Dodajte autentik u favorites, trebaće Vam !

 

SMS PORUKE ZA BOŽIĆ

Dobre Lepe Sms Poruke za Božić - Božićne Sms Poruke

 

Nek HRISTOVO sveto drvo podari ti srecu prvo i nek tamjan zamirise nek veseljem kuca dise, nek vam srecom dom zablista za rodjendan BOGA HRISTA!

Na Svetom drvetu tri lista stoje Radost Sreca i Ljubav oni broje pusti neka te to kroz zivot vodi. MIR BOZJI HRISTOS SE RODI. 

Marija je spasitelja rodila, Bozija je ruka vodila. Za vase zdravlje radost i srecu tiho se molim uz svecu. Andjeo uvek nek vas vodi, VAISTINA SE RODI 

Dogoreva Badnjak sveti i polako vatrom tinja,puno zdravlja i srece zelim tebi i tvojima. Nek vas Bog stazom srece vodi-SRECAN BOZIC, VAISTINU SE HRISTOS RODI! 

Kad ponocna zvona zazvone, Isus se rodi u domu tvome. Neka vam mudrost, zdravlje i sreca, od Bozica ovog bude jos veca. Mir Bozji, Hristos se rodi! 

Bog veliki i svi sveci, i svi dani i meseci i godine sto dolaze, neka vasu kucu paze! Ovo je od srca zelja, slavi HRISTA SPASITELJA! MIR BOZJI, HRISTOS SE RODI!! 

Tebi se Boze sada molim za sve one koje volim! Ispuni im svaku zelju, neka zive u veselju, nek im svaki bude dan kao Bozic radostan! MIR BOZIJI I HRISTOS SE RODI!

Neka danasnji Badnji dan vama bude radostan... Nek vam Bozic vrata zlati, neka vas sreca prati... Andjeo srece neka vas vodi... Mir Bozji, Hristos se rodi!

Neka Tisina ovog svetog dana donese tvom srcu mir u nadanju,radost u zivotu i ljubav za one s kojima zivis!Od srca MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI!

Ljubav i radost, nježnost i blagost, sreca i vedrina, osmijeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božic ima!!!

Kad Božic pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, nek' ispune ti se sve želje, tugu nek' otjera veselje...

Kada andjeli upale Bozicnu svijecu,to ti ja zelim zdravje i srecu. Tisucu zvijezda kad naprave pir to ti ja zelim ljubav i mir!!! SRETAN BOZIC!!!!

Dobri dome Bozic stize, dragom Bogu da smo blize, da te greje vatra sveta, da ti sreca kucom cveta, da krst casni kolo vodi, i neka se Hristos rodi!

Danas oprosti duznima, daj poljubac bliznjima, pomozi tuznima…. u ponoc pogledaj nebo videces zvezdu sto hodi i reci tiho HRISTOS SE RODI

Dobro jutro s milim Bogom, Andjeo je jutros s tobom. BOzicno ti jutro sretno sve neka je bericetno. Bozja ruka nek vas vodi, SRECAN BOZIC I HRISTOS SE RODI

Nek HRISTOVO sveto drvo podari Vas srecom prvo i nek tamjan zamirise, nek veseljem kuca dise, nek vam srecom dom zablista za rodjendan BOGA HRISTA.HRISTOS SE RODI

Andeli ce cuvati nocas tvoj mir, Hristos ce preuzeti sve tvoje boli, sv Vasilije da te cuva a moje srce da te voli.

Da ostvariš svaki san pomogo ti badnji dan. Da u kuci novac tece, pomoglo ti badnje vece. Nek se sreca s zdravljem srodi MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI

Stigo Božic, stigli dani sveti, da se bogat siromaha seti, da obide zdrav bolesnoga, da veseo teši žalosnoga, da se sretnik s nesretnikom druži, odbacenom da se ruka pruži, zavadeni svi da se pomire i da ljubav Božiju svetom šire, da dostojno docekamo Hrista i njegovi budemo zaista! Hristos Se Rodi!

Dobro jutro s'milim Bogom, Andeo je justros s'tobom. Božicno tu jutro sretno, sve neka je bericetno. Božja ruka nek te vodi, sretan Božic i Hristos se rodi!

Slava Bogu na visini i na zemlji mir, a medu ljudima dobra volja! cHristos se Rodi !

Bog veliki i svi sveci svi dani i meseci i godine što dolaze neka vašu kucu paze. Ovo je od srca želja, slavi Hrista Spasitelja ! Hristos se rodi!

Nek ti od Božicnog dana sve krene na bolje, da imaš za sve snage i volje, da ljubav ti bude kao najlepši san, želim ti sve najbolje za BOŽICNI DAN.

Dobro jutro kuco stara evo 7. Januara! Pod nogama prsti slama, stigo Božic, blago nama. Nek Vas Božja svetost vodi, Mir Božiji, Hristos se Rodi...

Srce coveka smišlja put, ali Bog upravlja korake njegove! Kud god kreneš ti i sve koje voliš i sve što uciniš nek ti bude blagosloveno. Hristos se rodi!

Božija milost nek vas prati, nek se dobro dobrim vrati, ovo vam je moja želja Slavi Hrista Spasitelja. Gospod neka vas svuda vodi srecan Vam Božic Hristos Se Rodi!

Dobro zdravlje, mir u duši, radost u mislima, mladost u srcu, uspeh u radu, puno srece, blaga mnoga i od ljudi i od Boga. Hristos se Rodi! Srecan Božic

Da vas andjeo kroz zivot vodi "MIR BOZIJI HRISTO SE RODI".

Kandilo a mir miriše , dim tamnjana dušu kali, ikona nam slogu piše, badnjak iskru srece pali. Dok se krstim, Bogu molim, da mi cuva koje volim. Medu njima, tvoje ime milo, sve ti zdravo i veselo bilo. Srecan Badnjak i Božicni dani, nek te Bog od lošeg brani. Mir Božiji, Hristos se rodi.

Srecan Božic domacine, da imate goste fine, da zdravica kruži, da se vino dobro služi, da u domu cveta sloga da je zdravlje dar od boga, da se vazda pesma ori, da se mudra rec zbori, nek je Božic sretan svima, da slavite vekovima!

Bog pomaže Vama svima, što Vas u toj kuci ima! Da ste svi živi i zdravi, da se BOŽIC vecno slavi. Da Vas sreca prati, ljubav vodi: MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI

Neka te zdravlje služi! Ljubav da daješ i primaš, para uvek da imaš, sreca neka te prati, ja ti poželeh a Bog ce ti dati !!! Srecan Božic.

Dok ledeni kristal od mraza puca, još jedan Božic na vrata kuca, radosna neka je tvoja duša, dok gospod molitvu tvoju sluša, za tebe moli i srce moje, neka se ispune sve želje tvoje, i Bog da te kroz život vodi, RADOSTAN BOŽIC, VAISTINU SE RODI !!!

Hristos se rodi. Da zdravlje i sreca ispunjavaju dom tvoj, da ljubavlju ispuniš život svoj, da ti dušu ispunjava dobrota, da te Bog cuva do kraja života.

Hristos se rodi ! Da živiš dugo kao Krkobabic, da se zaljubiš kao Mrkonjic i da imaš para kao Miškovic, a da te ne uhvati Vucic. Sretan Božic.

Godina za godinom prebrzo leti, pravi prijatelj uvek se seti! Da ti ulepša dan, da se covek ne oseca sam. Srecan Božic!

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C. On se nalazi u namirnicama: prasen-CE, sarmi-CE, kobasi-CE, slanini-CE, vešali-CE, kao i u napicima: piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE... Jedino se pazite da se ne predozirate vitaminima, može da škodi. Srecan Božic, Hristos se rodi!

Ako je pahuljica sreca - želim ti planinu belu! Ako je ljubav kap vode - želim ti reku celu! Ako je uspeh zvezda - želim ti nebeski svod! Ako je prijatelj brat - i ti si meni rod! Nek ti ovaj dan donese sve što se u ovu poruku staje i neka medu nama vecno prijateljstvo traje! Srecan Božic

Da Vam se ostvari svaki san, pomogao ti badnji dan, da u kucu novac tece, pomoglo ti badnje vece, nek se sreca sa zdravljem srodi MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI !

Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno srece bez kraja, šaljem ti ljubav ispunjen san, najlepše želje za badnji dan!

Iz gnezda sokolova i jazbine gorskog vuka, tebi piše i pozdravlja vitog zmaja desna ruka. Ispalići šanžer ceo i rokiju popiti za tebe, pozdravljam te po sto puta i srećan ti Božić Brate!

Danas je svaka misao jedna želja, želja za dom, za brata, prijatelja - za lepše sutra, za dane bolje, da kao Isus imaš snage volje... Nek osvetli Božić srce čistotom, ti budi čovek, sijaj dobrotom... A dok se neko za tebe moli, ti sreću poželi, praštaj i voli. MIR BOŽJI HRISTOS SE RODI!

Dobro jutro s milim bogom, anđeli su jutros s tobom, Božićno ti jutro sretno, sve nek je berićetno, Božja ruka nek Vas vodi SREĆAN BOŽIĆ, HRISTOS SE RODI!

Rano jutros u svanuće, pred šporetom moje kuće, kad naložih sveto drvo, uzeh čašu vina prvo, da popijem čašu vina i nazdravim badnjacima, na hristov dan rođenja, Isusovog vaskrsenja. Odmah mi se javi želja, pa se setih prijatelja, s kojim bih rado bio i crveno vino pio. Uz uz krst časni i sveću poželeh im svaku sreću! Hristos se Rodi!

Dok se neko za tebe moli, ti sreću poželi, praštaj i voli. Mir Božiji, Hristos se rodi!

Neka Vas zdravlje služi, ljubav da dajete i primate, para uvek da imate, sreća nek Vas prati. Ja poželeh, a Bog će Vam dati. Srećan Božić, Hristos se rodi!

Hristos se rodi, s verom u Boga i bolje sutra, srećni i zdravi bili.

 Saznajte šta vas čeka u budućnosti.
Postavite pitanje astrologu - UŽIVO!


Pošaljite SMS sa tekstom AUT pa vaše ime na broj 4345 i dobićete odgovor astrologa.
Nakon toga, u sledećoj poruci, izaberite da li želite:

 

- Horoskop (SMS sa tekstom HOROSKOP na 4345)
- Tarot (SMS sa tekstom TAROT na 4345)
- Numerologiju (SMS sa tekstom NUMER na 4345)
- Natalnu kartu (SMS sa tekstom NATAL na 4345)
- Sanovnik (SMS sa tekstom SNOVI na 4345)

 

Važi za sve mreže u Srbiji.

Cena poruke je iskazana sa PDV-om - MTS: 38 din, Telenor: 38,94 din, VIP: 35,40 din

Objašnjenje kako ovaj servis funkcioniše


Originalna Francuska Kozmetika Online Shop Jagodina Srbija
Igraonica Rodendaonica za decu Jagodinu Target Centar
jagodina smestaj apartmani jagodina cene prenocista jagodinasmestaj.rs
Dobitan Siguran Tiket Dana Sms Srbija
SMS Postani Zavodnik Zavodnica Srbija
Igraonica Jagodina
Najveci EX-Yu online multiplayer community igrice zabava


 - Moto Dana -


Sva prava zadržana Agencija 'Autentik'  - 064/13-09-129  -  office@autentik.net  -  10h - 15h

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.
Postavite pitanje astrologu - UŽIVO!


Pošaljite SMS sa tekstom AUT pa vaše ime na broj 4345 i dobićete odgovor astrologa.
Nakon toga, u sledećoj poruci, izaberite da li želite:

- Horoskop (SMS sa tekstom HOROSKOP na 4345)
- Tarot (SMS sa tekstom TAROT na 4345)
- Numerologiju (SMS sa tekstom NUMER na 4345)
- Natalnu kartu (SMS sa tekstom NATAL na 4345)
- Sanovnik (SMS sa tekstom SNOVI na 4345)

Važi za sve mreže u Srbiji.

Cena poruke je iskazana sa PDV-om -   MTS: 44.64 din, Telenor: 45,6 din, VIP: 42 din

Objašnjenje kako ovaj servis funkcioniše


- Astro Dijeta (SMS sa tekstom NDIJETA datum, vreme i mesto rođenja na 1246). Cena poruke je iskazana sa PDV-om -   MTS, Telenor, VIP: 183.60 din/sms
- Siguran Tiket (Saznajte prvi za mečeve na koje se kladi čitav svet !!!) POŠALJI: AUT na 5886. Cena poruke je - 24 din.

- Zavodnik (Neka poludi za tobom... Saznaj Tajnu.) POŠALJI: AUT na 5885. Cena poruke je - 116.60 din.

Astro Dijeta Srbija

Autentik Top Lista
velikoprodaja srbija
Popusti Beograd
sve akcije srbija popusti povoljne cene