Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije

Započeo autentik, 15-06-2007, 14:17:22

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Ljudi ne znam da li pratite fudbal

ali  Srbija je pobedom nad Češkom osvojila  6 boda u grupi pošto je predhodno pobedila Italiju

Sinoć  Engleska - Italija   -  ja nisam skoro gledao bolji fudbal - mnogo je bila dobra utakmica  -  Bilo je  2:2

tako da smo sada prvi u grupi  i imamo siguran plasman u polufinale

a ako pobedimo Englesku  preskočićemo  domaćina  Holandiju i igraćemo sa drugim iz grupe B  -  što je dobro za nas

:aq05:

autentik

Večeras u 20:45  igramo sa Engleskom

Br@nkO

Izgubili smo od Engleske, ali nebitno je bilo, prvi smo, igramo sa Belgijom...jedino ne valjda to sto su nasi navijaci provocirale tamnopute engleze...UEFA ce verovatno da podnese tuzbu protiv nas...opet smo ga na*e*a*i...

autentik

hehehehe

da znaš

u Sredu uveče od  20:45  igramo protiv  Belgije

za ulazak u finale

uh što bi voleo da se nađemo sa Englezima u finalu - to je nešto neverovatno

kako smo lako mogli da ih pobedimo sada i to sa drugom postavkom

Br@nkO

Pa jbg, ovi igraci i onako nikad ne bi dobili priliku da igraju da nismo sigurno bili u polufinalu...nem,a veze sto smo pukli, i onako ce oni da zamene neke igrace koji vise nece imati pravo da igraju za U-21 selekciju...A ja ocekujem da u finalu igraju Holandjani, jer do sad su se pokazali kao neprikosnoveni...Englezi su mi nekako mnogo nafurani, pa mucili su se sa nazom ZNJ postavom...hehe...

autentik

Pukli smo   4:1

Pa mnogo su bili bolji od nas

ali sumnjam da je malo i namešteno  -  onaj zadnji red kao da nisu dali sve od sebe

Br@nkO

I onaj Basta je igrao kao najgori nepovez. Ne verujem da je namesltaljka, i zadovoljan sam drugim mestom...ipak oni brane titulu pa josna domacem terenu...

autentik

pa to je sve prošlo

tako da ćemo imati dosta jaku reprezentaciju  narednih godina