Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Gostovanja Armije

Započeo Armija, 06-12-2008, 17:37:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Armija

AKO NEKO ZELI DA SAZNA NESTO VISE O NAVIJACIMA JAGODINE (ARMIJA) NEKAD SE REGISTRUJE NA ORUM I NEK UZIVA UZ NAS...CEKAMO VAS.

WWW.ARMIJA-JAGODINA.FORUMOTION.NET

E.S.JA

:xq004:Vi stvarno nemate pojma sto pricate o ovim klincima. Kakva bre Armija? Zar ne primecujete da im se ljudi smeju kad ih vide? Pogotovu gostujuci navijaci. Vrtic.Sramota me da dodjem da gledam tekmu zbog njih. Naravno da se slazem da EXTREME treba da se vrate navijanju i da budu kao nekad SNAGA- SRCE- CAST grada. Postujem razloge njihovog bojkota ali se on moze sprovoditi i navijajuci. A da....procita sam i neverovatnu glupost ,,nemojte biti vulgarni,, :xq003:  A koji to navijaci ne rade? Treba steci postovanje kod drugih navijackih grupa ,ludilom i neverovatnom energijom i odanoscu kao sto su to EXTREME bili nekada...pocetkom 90 ih.
Za navijanje nije bitna liga u kojoj se klub takmici. Pravi primer su CRVENI DJAVOLI iz Kragujevca. Iako vec duze vreme Radnicki nije ni blizu super lige ,za njih vec 20 god.svi znaju i postuju jer su pravi ULTRASI. Ludi za neredima i svojim gradom.  Pozdrav za stare EXTREME...Peru,Nikolu Balcu,Bajbu,Nesu,Cicu,Pantu.......i mnoge druge.

autentik

Armija

Hehe ovo je JAGODINA-ZVEZDA :)

ODAKLE TI OVO?

autentik

FKJGD

I? Gde nam je armija???     wq42 :xq065: :xq005:

Obrukase nas i odose...