Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

K.K. Partizan u Evroligi

Započeo Black, 11-02-2009, 23:33:26

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Black

Pa , pošto mi se pritisak smirio , pošto sam zalio pobedu i popio par tableta za pritisak , mogu da izjavim sledeće : U , JEBOTE , OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE! NEVEROVATNO ! FASCINANTNO! UZBUDLJIVO ! TO MOGU SAMO GROBARI ! Ali , nije dobro za herc...Unikaha je pala , KO je sledeći...?

Black

Što reče Aksentije Topalović : Kad se sad nisam šlogir'o...

gremlin

Stvarno dramatična završnica :xq011:

Black

Tek da se zna , opet smo razbili cigane u basketu...dosadno i monotono ... sad će opet da čekaju jedno 15 godina da nas pobede... :xq005: :aq21: :aq08: :xq011: :aq05: :xq004: :xq003: :aq13:

Louis

gremlin

gremlin

autentik

Ljudi, ja sam gledao i video da smo pobedili

el znači da smo u 8 najbolji zasigurno ili ...

koji je sledeći korak

Tony Clifton

Citat: autentik  26-02-2009, 09:11:45
Ljudi, ja sam gledao i video da smo pobedili

el znači da smo u 8 najbolji zasigurno ili ...

koji je sledeći korak

Pa gotovo sigurno. Ne bi isli dalje samo u slucaju da Roma dobije sve tri do kraja racunajuci tu i Partizan...i to sa vecom razlikom od one od koje je izgubila od Partizana u prvom delu. Ako danas Roma izgubi od PAO-a,Partizan je 100% u cetvrtfinalu.

autentik

uh pa to je stvarno uspeh

nisam znao da smo toliko jaki

Tony Clifton

Citat: autentik  26-02-2009, 09:56:27
uh pa to je stvarno uspeh

nisam znao da smo toliko jaki

Pa Dule cuda cini... Ali i to je dokaz koliko je bitan kontinuitet rada jednog trenera sa jednim timom... Kada je stigao u Partizan,nije bilo sve tako glatko.

gremlin

Mislim da ako večeras dobije Panatenaikos tekmu da smo sigurni.

Dule je doneo mnogo radosti i Grobari to pamte. :aq17: :aq22:

autentik

el ima direktan prenos

i u koliko sati

Tony Clifton

Citat: gremlin  26-02-2009, 13:58:09
Mislim da ako večeras dobije Panatenaikos tekmu da smo sigurni.

Nema sta da mislis...tako je...matematicki  :aq04:

Citat: autentik  26-02-2009, 14:47:08
el ima direktan prenos

i u koliko sati

Igra se u 20.45. A prenosa ce mozda biti na kabovskoj...ne znam na kom kanalu...obicno bude na SPORTCLUBU

autentik

Tony Clifton

Citat: autentik  26-02-2009, 23:10:26
Šta je bilo

el pobedili ?

Lagano. Devetnaest razlike. Gledah drugo poluvreme...onaj Pekovic je zivotinja.

gremlin

Čekaj samo da dođe u Beograd, sledeće kolo

Tony Clifton

Evo Jana Veselog kako uci Stefona Lasmea da peva Partizanove navijacke pesme...Ceh uci Gabonca da peva na Srpskom  :aq05:

https://www.youtube.com/watch?v=pXRM-cHvZPw

Inace koga interesuje kosarka,na SOS kanalu ide ZONA PRESS. Cetvrtkom u 23.00h i petkom reprizno u 07.00 i 15.00h.. Voditelj,naravno Igor Tegeltija. Aktuelnosti,exkluzivni gosti ali i mogucnost za gledaoce da se putem telefonskog ukljucenja ukljuce u razgovor sa Tegijem ili gostima.. Extra  :aq04:

gremlin

Meč sa Panatenaikosom igra se u "Areni", uz najavu da od iduće sezone neće mečevi uopšte moći da se igraju  u halama koje primaju ispod 9000 ljudi (za EVROLIGU).

Da li je ovo najava selidbe iz "Pionira", ili će se "Pionir" proširivati. :aq17: :aq22:

Videćemo atmosveru u "Areni" :aq17: :aq22: :xq011:

Louis

Verovatno ce "Arena" da preuzme na sebe tu odgovornost!