Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

K.K. Partizan u Evroligi

Započeo Black, 11-02-2009, 23:33:26

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Partizan - Kaha Laboral 42:38 (20')

Black

Ja stvarno više neću da gledam košarku.....rikuće mi herc....
ali , pobedili smo i sve je lepše.... :aq08:

autentik

Mnogo Smo Jaki

Još jedna pobeda partizana

Partizan - Žalgiris   68:62.

Evo kako izgleda Tabela

https://www.kkpartizan.rs/sr/tabela_eur.php

Black

Makabi dobio Himki , Partizan u TOP 16....
INSTITUCIJA....( jes da smo očajni i da nam je igra užasno loša ali...INSTITUCIJA  :xq004:)

autentik

Makabi pobedio, Partizan u Top16!   -  to je rečenica koju sam hteo da čujemo

TO MOMCI....  TOP 16

Kengurinjo

Партизан није институцуја, већ државни пројекат..... Толико! Честитке на уласку у Топ 16 и да овог пута Партизан не само да уђе у F4, већ и да узме титулу.... Да докаже да у спорту не играју само паре улогу, већ и срце! Срећно! До године у Книну!

Black

Citat: Kengurinjo  17-12-2010, 01:51:51
Партизан није институцуја, већ државни пројекат..... Толико! Честитке на уласку у Топ 16 и да овог пута Партизан не само да уђе у F4, већ и да узме титулу.... Да докаже да у спорту не играју само паре улогу, већ и срце! Срећно! До године у Книну!
Dokle bre više da tražite opravdanje posle svakog uspeha i pobede Partizana ? Državni projekat , ha?
Pa vidi malo koliko je KK Zvezda  dobila love  od države u proteklih 4 - 5 godina. Ali , vaš problem je u vrlo lošem izboru rukovodećih ljudi ( i u FK i u KK ) tj.što u Zvezdu dolaze po političkoj liniji neuki i nekompetentni ljudi. Guglaj malo pa ćeš videti da su i jedan i drgi klub dobijali skoro ista novčana sredstva od države , samo što je Partizan mnogo pametnije ulagao te pare . Zvezda je sve pare spiskala dovodeći relatvno skupe igrače i trenere ( samo Kari Pešić je uzeo 500.000 jura ) ali rezultata nije bilo.
Kada i Zvezda bude počela da pobeđuje i kada ostvari neki zapaženiji uspeh , doći će i sponzori jer ništa ne uspeva tako kao uspeh.
A do tada se tešite da smo mi državni projekat , hahahahahaha.  :xq005:

autentik

Večeras igramo protiv Real Madrid-a

20:45

autentik

autentik

Košarkaši Partizana mt:s izgubili su u Sijeni od Montepaskija 77:74 iako su imali prednost tokom većeg dela ovog meča četvrtog kola Top 16 faze.

Četvrti poraz...  dobro opet je top 16 izvanrdan uspeh... ne možeš svake godine u final four

autentik

NBL Liga

Partizan je Pobedio Olimpiju i Peti put za redom osvojio Pehar - Tj. ovaj turnir

Rezultat na kraju  Partizan  77 : 74  Olimpija

:xq004: :xq004: :xq004: :xq004: :xq004: :xq004: :xq004: :xq004: :xq004:

FLOYD

autentik

Ale ale ale ale

Pobeda nad Makabijem, jos samo jedan korak do TOP 16

FLOYD

GLEDAO SNIMAK DANAS
ODLICNO ODIGRALI MOMCI
SVAKA CAST PUBLICI

autentik

sutra posle 20h... događaj nedelje