Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Razne sportske vesti

Započeo SunđerBoba, 11-06-2009, 17:48:24

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

SunđerBoba

Mančester junajted prihvatio je ponudu Real Madrida od 80 miliona funti za Portugalca Kristijana Ronalda.

Šampion Engleske dao je Ronaldu dozvolu da počne pregovore sa madridskim klubom. Ukoliko Portugalac promeni sredinu, postaviće novi rekord u visini transfera u istoriji fudbala.

:xq004:

SunđerBoba

Kristijano Ronaldo nema razloga da ne voli broj 13, posebno ako je reč o milionima evra koliko će zarađivati godišnje igrajući u dresu Reala. Portugalac, koji uskoro treba da kompletira prelazak iz Mančester junajteda u kraljevski klub za 93 miliona evra, postaće tako najplaćeniji igrač na planeti sa nedeljnom platom od 250.000 evra.

(izvor:Blic)

SunđerBoba

U ponedeljak na terenima ,,Ol Ingland kluba" u Londonu počinje treći grend slem turnir sezone, slavni Vimbldon, nezvanično prvenstvo sveta u tenisu, ali ga neće otvoriti šampion, kako tradicija nalaže. Rafael Nadal, prvi reket sveta, nije se oporavio od povrede kolena, pa je sinoć saopštio odluku da se ne takmiči na turniru koji je na impresivan način osvojio prošle godine pobedom nad Rodžerom Federerom.

SunđerBoba

Ana i Jelena traže: ,,Kažnjavajte vrištanje"

Vimbldonsku tišinu u kojoj dominira tapkanje loptice ne smeju da narušavaju teniserke koje glasno stenju posle svakog udarca. Pedantni Englezi su proračunali da će se u uslovima kada se novi pokretni krov na centralnom terenu zatvori doći do ,,vakuuma" u kojem će vrištanje igračica biti još izraženije.
– Mislim da bi trebalo kažnjavati igrače koji vrište ili stenju preko granica normalnog. U redu je ispustiti dah kada udarate lopticu, ali ako se vrisak produži tako da smeta protivniku, to je nešto drugo – kaže Jelena.
Ana Ivanović, koja je postavljena za 13. nosioca turnira, smatra da neke teniserke poput Portugalke De Brito preteruju u tome.

FLOYD

VATERPOLO - BRAVO GROBARI  :xq004:

PARTIZAN  10:5  EGER

14-15. MAJA NAPAD NA SEDMU TITULU STAROG KONTINENTA

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KOSARKA

TAMIS  75:72  CIGANI

:xq004:  CIGANI

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I NARAVNO, NA VELIKU RADOST CIGANA, STO NECE DA IMAJU TU CAST DA PONOVO PUKNU PROTIV GROBARA; PARTIZAN NE IDE U FINALE KUPA SRBIJE. IZGUBIO OD VOJVODINE 3:1.

FLOYD

PARTIZAN UZASTOPNO 4. PUT NAJBOLJI U KOSARCI  :xq004:

MI IMAMO DUSKA KECMANA, A CIGANI KASALICU U DRUGOJ DISCIPLINI!!!  :aq21:  :xq005:

FLOYD

STVARNO SVAKA CAST!!!
BRAVO ZA SRPSKU KOSARKU

Black

Ja stvarno više nemam ni živaca ni snage da gledam košarku i KK Partizan...al nek ovako bude i u Parizu , izdržaću ja već to.... :aq21:

groucho

Citat: Svilena  25-04-2010, 22:14:17
Svaka cast  :xq004:

https://www.youtube.com/watch?v=9HW8diZwOAc

E jesu Vilic i Avdic(sa OBN-a) smesni(jbga,iznenadili se ljudi) ali evo kako su ovo doziveli "istrazitelji" sa HRT-a  :aq21: :aq21: :aq21:

https://www.youtube.com/watch?v=c9iW6K7q_sU

Dokle li su stigli sa tom njihovom "istragom"   :aq27:

Alkar

Citat: groucho  26-04-2010, 02:14:53
Citat: Svilena  25-04-2010, 22:14:17
Svaka cast  :xq004:

https://www.youtube.com/watch?v=9HW8diZwOAc

E jesu Vilic i Avdic(sa OBN-a) smesni(jbga,iznenadili se ljudi) ali evo kako su ovo doziveli "istrazitelji" sa HRT-a  :aq21: :aq21: :aq21:

https://www.youtube.com/watch?v=c9iW6K7q_sU

Dokle li su stigli sa tom njihovom "istragom"   :aq27:

Znaci, plakao sam od smeha  :aq21:

Svilena

:aq21: :aq21:

dobar je jedan komentar ispod klipa: 
Обавештење КК Партизана... Душан Кецман неће путовати у Париз :
Шутираће тројке из Београдске Арене :))))))

autentik

ahahahaha  znače fantastično....

Sone

Black

Citat: Sone  26-04-2010, 17:13:04
:xq004: za grobare
Biće od tebe dooobar grobar.... :aq26: :aq26: :aq26:
samo nastavi da treniraš.... :xq011:

NameNo

Citat: Black  26-04-2010, 22:43:28
Citat: Sone  26-04-2010, 17:13:04
:xq004: za grobare
Biće od tebe dooobar grobar.... :aq26: :aq26: :aq26:
samo nastavi da treniraš.... :xq011:

Ja mislim da on to već jeste, ali latentni...

Bravo za Partizan! Sjajni momci! Ali sjajni!

Sone

FLOYD

A DOBAR I OVAJ:
IGRACE I CIGANI U ARENI USKORO....
LJUBA ALICIC PRAVI KONCERT.
:aq21:

Sone

FLOYD