Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Jelen Superliga sezona 2010/11

Započeo Stoik, 28-06-2010, 13:03:26

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

daj bože da će nešto da se reši da Zvezda bude prava konkurencija Partizanu da bi prvenstvo bilo što zanimljivije

ovako ne ide, danas Izgubila od Hajduka 2 : 0

FLOYD

A 11. KOLO CINI MI SE, C.Z. - OFK BEGIS
KOLKO LI CE TU DA PUKNU?

Stoik

U protekloj nedelji Voša se provukla u kupu na penale, a potom je doživela prvi poraz na gotovanju na Banjici...

Srem – Vojvodina  2:2 (pen. 4:5)

Opširnije sa meča:
link

Penal serija (video):
link

Slike sa meča:
link

Rad – Vojvodina  1:0

Opširnije sa meča:
link

Slike sa meča:
link

Stoik

FK Vojvodina – FK Borac 4:0

Opširnije:
link
Fotografije:
link

Black

Zvezda je dobila OFk , u jednoj vrlo očiglednoj nameštaljci...a i Vošu će dobiti , isto tako u nameštaljci...to i vrapci znaju. Ali , džabe im je sve to , ovako loš sastav Zvezde ni tako neće osvojiti titulu...mislim da i Stoik zna da je Voša već izgubila od Zvezde...

Stoik

Citat: Black  06-11-2010, 23:36:25
Zvezda je dobila OFk , u jednoj vrlo očiglednoj nameštaljci...a i Vošu će dobiti , isto tako u nameštaljci...to i vrapci znaju. Ali , džabe im je sve to , ovako loš sastav Zvezde ni tako neće osvojiti titulu...mislim da i Stoik zna da je Voša već izgubila od Zvezde...

Realno, mnogi o tome odavno pričaju, a imaju i razloga zbog čega, ako se pogledaju neke poslednje utakmice sa njima i međusobne odnose "istaknutih" ličnosti klubova i saveza... a ja se opet sve nadam da do toga neće doći.

Vojvodina – Jagodina 1:0

Voša se plasirala u 1/2 finale kupa, golom u poslednjoj minuti susreta.

Opširnije sa meča:
link

Fotografije:
link

autentik

Izvuče se Zvezda samo tako, jedva

Rad  0 : 1  Zvezda

Tabela ide Ovako

Partizan  31
Zvezda   28
Vojvodina 25
Rad       24
Sloboda 20
Jagodina 18

https://www.srbijasport.net/tak/445

Sone

Stoik

Spartak – Vojvodina  0:1

Opširnije sa meča:
link

Slike sa meča:
link

Stoik

Vojvodina – Inđija 2:0

Opširnije:
link

Fotografije:
link

Black

OVIM SE JAVNO IZVINJAVAM STOIKU ŠTO SAM POGREŠIO U VEZI SA REZULTATOM UTAKMICE C.ZVEZDA - VOJVODINA !!!!!!!
Nadam se da mi neće zameriti jer je korektan navijač koji voli svoj klub ali ne mrzi ostale .
:xq011:

autentik

Crvena Zvezda - Vojvodina  2:2

5 Boda manje od Prvoplasiranog Partizana

Stoik

Citat: Black  04-12-2010, 19:12:39
OVIM SE JAVNO IZVINJAVAM STOIKU ŠTO SAM POGREŠIO U VEZI SA REZULTATOM UTAKMICE C.ZVEZDA - VOJVODINA !!!!!!!
Nadam se da mi neće zameriti jer je korektan navijač koji voli svoj klub ali ne mrzi ostale .
:xq011:

Samo još fali da zameram na nečijim prognozama :)

Crvena zvezda – Vojvodina  2:2

Opširnije sa meča:
link

Slike sa meča:
link

Golovi:
link

Stoik

Danas je u prostorijama fudbalskog centra Vujadin Boškov, uz prisustvo legendi kluba, navijača... promovisana knjiga Jove Vukanovića: Toza - tobdžija sa Salajke.

Opširnije uz video materijale:
link

Par fotografija, uglavnom legendi FK Vojvodina...
link

Stoik

Malo prednovogodišnjih aktivnosti u FK Vojvodina, koktel, promocija knjige Toza – tobdžija sa Salajke, a bome i bivši trener Voše Rajevac je juče primio zlatnu loptu... link

Stoik

Počele pripreme FK Vojvodina

Opširnije:
link

Fotografije:
link

Zigeuner

Iz svih gornjih slika na ovoj stranici prebrojio sam 22 igraca, 27 gledaoca i 13 pripadnika snage reda (noge i transparente nisam brojao), dva trenera i jedna plavusa ... dakle  1,25 gledaoca i 0,55 redara po jednom igracu,

...pa se pitam sta je u toj Superligi super osim Jelen-piva.

Stoik

Najjači uvek ostaju :) )))

Vojvodina – Radnik 3:0

U prvoj prijateljskoj utakmici pred svojim navijačima ove godine Vojvodina savladala Radnik iz Bijeljine, koji tokom meča nije stvorio ni jednu priliku za gol.

Opširnije:
link

Fotografije:
link

autentik

Za vikend se nastavlja prvenstvo Srbije

Jagodina Dočekuje Vojvodinu

Partizan ide na megdan Inđiji

a Zvezdi na noge dolazi Smederevo

biće ludo...

Sone