Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Fudbalska Reprezentacija Srbije - Kvalifikacija za EP

Započeo autentik, 06-08-2010, 18:39:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

A jbg, golman je jedan i kad reprezentacija primi pogodak, zna se ko je kriv, mada i ovi navijači žvizdali čoveku kad god primi loptu... ne možeš pod takvim pritiskom ni da braniš

samo ovaj zadnji pogodak je njegova greška, a i odbrana nam je očajna..

Sone

jeb ali prodao je klub.verujem i da je iz partizana preso neko u zvezdu bilo bi isto.navijacke strasti su cudo.

Louis

Gledam ove idiote na tribinama i cudim se kako ih ne pohapse i deportuju uz vecitu zabranu ulaska u Italiju!!!

Svilena

Fanta

Louis

Treba sad sve ove idiote u aps na mnooogo duze vreme, pa da izadju za nekih 20 godina!!!

NameNo

Fanta

Navijaci? Sport? ... ejjjjjjj... drzavooooo  :aq09:  :xq010:

NameNo

Sone

jeste sramota za fudbal ali su tu malo vece stvari od fudbala,nisu trebali tako

Fanta

prvo vodje njihovih pokreta u apsu, a onda sve njih redom.

jbte, ne mogu da se opasuljim, majke mi

krimortus

dokaz da nema nikakve veze sa paradom ponosa...niti sa ostalim...srpsko civilizovano drustvo je umrlo i kraj

SunđerBoba

Citat: Louis  12-10-2010, 20:00:31
Gledam ove idiote na tribinama i cudim se kako ih ne pohapse i deportuju uz vecitu zabranu ulaska u Italiju!!!

Pa ja se iskreno nadam da će tako i da bude.

Fanta

Tadicu i ovako danas drhtao glas pred Hilari na pres konferenciji, a ovo ga je dotuklo  :aq21:

SunđerBoba

Citat: krimortus  12-10-2010, 21:15:48
dokaz da nema nikakve veze sa paradom ponosa...niti sa ostalim...srpsko civilizovano drustvo je umrlo i kraj

Apsolutno  :xq004: Svako ko je mislio suprotno, a bilo ih je, sada je ispao glup u društvu.

SunđerBoba

Navijačke grupe treba pod hitno zabraniti. Pa kad se fudbal bude igrao pred praznim tribinama narednih dvadeset godina, možda se i unormalimo  :xq010: :xq010:

Sone

moje misljenje je da to sve pocinje od kad su promenili antica,coveka koji je sa nasom reprezentacijom napravio zavidan uspeh,ali ovaj majmun od karadzica upropastio ceo nas tim bez potrebe.velika sramota za nas srbe i nas fudbal koji je veceras bio ne u drugom vec u 10 planu.

SunđerBoba

Citat: Sone  12-10-2010, 21:21:46
moje misljenje je da to sve pocinje od kad su promenili antica,coveka koji je sa nasom reprezentacijom napravio zavidan uspeh,ali ovaj majmun od karadzica upropastio ceo nas tim bez potrebe.velika sramota za nas srbe i nas fudbal koji je veceras bio ne u drugom vec u 10 planu.

Grešiš. Sve je počelo onda kada je postalo normalno da nasiljem rešavaš stvari. To je toliko ogromna frustracija, koja se godinama neguje, da ju je sada nemoguće obuzdati apelima i kritikama. Svaki ovakav slučaj treba sankcionisati maksimalnim kaznama. Pa nek onda FSS razmišlja ko mu kroji politiku.

Sone

Citat: SunđerBoba  12-10-2010, 21:27:47
Citat: Sone  12-10-2010, 21:21:46

Grešiš. Sve je počelo onda kada je postalo normalno da nasiljem rešavaš stvari. To je toliko ogromna frustracija, koja se godinama neguje, da ju je sada nemoguće obuzdati apelima i kritikama. Svaki ovakav slučaj treba sankcionisati maksimalnim kaznama. Pa nek onda FSS razmišlja ko mu kroji politiku.

oket BOBA.ako si malo u toku znala bi o cemu pricam,mislim u toku sta se desava od kad je ANTIC otisao.samo da ti kazem ne podrzavam ni ja ovakaj vid protesta protih nekih ljudi u FSS.ali to je nasa realnost.

Fanta

More sve njih u zatvor pa neka se ceskaju i razmisljaju od kada je sve pocelo