Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Predlog za lepsu Jagodinu

Započeo dobrivoje, 28-10-2008, 23:00:26

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

pe-tar

Pade mi na pamet (skoro) neverovatna ideja: skrenuti tok Belice ispod Đurđevog brda tako da se ulije u Lugomir! Tako će se u Jagodini osloboditi ogroman slobodan prostor za razne namene, nadam se najviše za parkove a i oslobodićemo se letnjeg smrada i kolektora! Kad malo bolje razmislim - ova ideja i nije tako luda!

Luna

pade i meni na ppamet...ako hocete da uepsate Jagodinu,makar i na kratko, pozovite mene u posetu :xq005:

pe-tar

Dođi Luno što pre i obavezno ponesi metlu!

jagodica bobica

Meni mnogo smeta ona trafika/prodavnica na skveru. Sakrila je najlepsu ulicu u Jagodini, ono je bruka. Ne znam sto je ne pomere?! Verovatno nikome ne smeta ili uzimaju dobre pare...

Didi

pe-tar

U pravu si Didi. Primetio sam da na toj raskrsnici više niko ne jebava pešačko ostrvo već ga koriste za parkiranje! A mene je policija kaznila za zadnju levu ,,ćelavu" gumu!

Dak

Didi posalji ovo na "Gledalac reporter"!

Luna

Citat: pe-tar  03-08-2009, 20:46:01
                      Dođi Luno što pre i obavezno ponesi metlu!
moze nesto drugo osim metle? ne seca mi se po ovoj vrucini.

@didi
gde ih napakova ovako? a zakon o saobracaju??? :xq006:

reksys

Nov zakon o saobracaju jos nije stupio na snagu... Tek od novaka..
Do tada,a vrlo moguce i posle ce biti isto ovako...
Policija ili nema volje ili nema potrebe da to regulise...
MAda sam cuo od mnogih da im je mala plata, pa sto da se muče bezveze..

pe-tar

Nisi baš u pravu reksys, u našoj lepoj zemlji svi zakoni se primenjuju, ali kako za koga!

autentik

E pa gradjani su uzeli stvar u svoje ruke i krenuli da sredjuju svoju okolinu

zixmix

jagodica bobica

Jeste li provalili kako su okrecili zgrade moravskog stila?Sve do pola zida! Ali dobro, bar su prekrecili grafite

Svilena

.