Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

'Ajde da se zezamo :)))

Započeo Dak, 04-05-2009, 00:52:25

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 28 gostiju pregledaju ovu temu.

SunđerBoba

I gde ste sad? Šta dremate ko babe neke?

Luna

a boba,samo smo mi na strazi, njima vidis nije do zezanja!

SunđerBoba

Izgleda da je tako. Doduše, ni mene nije bilo ovih dana, ali opet, sve se nadam tu smo negde. Sad će gužva, kad krene lošije vreme...nadam se!?

Luna

da sam kuci nebih mogla ovoliko vremena da budem na netu,tamo stalno neko dodje,odem negde...a ovde,preletim to malo sto imam po kuci, nema nikog, pa sta bih drugo po ovakvom vremenu,knjiga i PC.
doduse ima zena sto strikaju,heklaju,rade zimnicu.....a ja ko da sam musko.

SunđerBoba

Ne zajebavaj Luna! I ja štrikam, mada nisam odavno. E, baš moram da napravim nešto. Kakva je to terapija za živce...ma, ih!

Luna

iiii,pa strikam i ja: vec 18 godina cuvam jean dzemper,fali mu jos jedan rukav,no sta ce mi,sad mi je to sigurno uzano!
odprilike isto toliko ceka i jedan goblen da ga zavrsim!
mozda su me spasli moljci,moram da pogledam!!!
a ovog leta sam po prvi put,i to uspesno,skuvala 2 tegle slatkog od kupina!!!!  ovako mlada a vec kuva slatko,strika...

SunđerBoba

Hahahaha!
Mene su tom štrikanju naučile babe i tetke kad sam bila mala. I to mi je bilo baš super, jer su sve one štrikale, a kad je trebalo meni nešto da se izštrika, nigde nikog. I onda ja to naučim. Trebalo mi je neko vreme da savladam tehniku, ali sad vladam situacijom. U srednjoj školi sam štrikanje koristila kao antistres terapiju. Moja majka je ludela, jer sam uvek pred pismeni iz matematike, mislila da je idealno vreme da počnem nešto  :aq21:
Jedan džemper sam parala po više puta i uvek pravila različite varijante. Stvarno moram da radim na tome! Ali nema ovde vunica ljudska da se kupi, sve neki škart!

Luna

pa naruci sta hoces,uzecu ti,bez zezanja. :aq29:
ja imam nekoliko dzempera za koje niko nebi verovao  da sam sama radila,kad je bila prava angora u modi,u kombinaciji sa pamukom.
inace obozavam pamuk.

a naucila sam da sijem kraj tetke jer mi je majka i u srednjoj skoli sila samo suknje do kolena i pantalone sa "turom" :xq003:,
dok  nisam uzela stvar u svoje ruke,pocela da sijem minice,uzane pantalone...tako da to znam odlicno.
a strikati sam ovde naucila,jer je majka imala masinu pa nisam imala potrebe za tim.

Luna

gde steeeeeeeeeeeeeeeeee breeeeeeeeeeeeeee,sta ste se posakrivali?

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Uuuuuuuuuuuuujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Luna

Luna

a stoooooooooooo?

ja ustala u dva,i celi sam dan u spavacici,domacica!!! :aq29:

kod mene neka sabotaza,nemam obavestenja o pstovima.
to autentik hoce da manje pisem....

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Luna, 'oće seme da ti zatru !  :aq24:

Luna

Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  07-09-2009, 00:56:30
Luna, 'oće seme da ti zatru !  :aq24:
:aq29:  znaaaaaam!

SunđerBoba

SunđerBoba

SunđerBoba

Mislim, dokle su stigli sa emitovanjem? Šta se trenutno dešava?

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: bevana  07-09-2009, 11:32:23
Citat: Luna  06-09-2009, 22:52:03
a stoooooooooooo?

ja ustala u dva,i celi sam dan u spavacici,domacica!!! :aq29:

kod mene neka sabotaza,nemam obavestenja o pstovima.
to autentik hoce da manje pisem....

ne znam prespavala sam pola dana,sve mi bilo bljak

Pričaj mi o tome !

SunđerBoba

Citat: bevana  07-09-2009, 19:30:42
u trenutku sam zaboravila imena likova :)

kineskinja i crnac treba u ovoj epizodi da se vencaju

Hahahaha! Ok, mislim da je to kraj treće sezone. Super je serija, ja sam je gledala u dahu, jer sam skinula sa neta sve (pošto nikako nisam mogla da pohvatam kada se emituje). Odlična je, i tek se zapetljava priča, posebno u petoj sezoni.

P.S.
Imaš i na Foxlife (ako ga imaš). Baš te epizode, kad se dr Yang i dr Burke venčavaju. Da, i dr Yang nije Kineskinja, nego Koreanka ( a jbg, šta ću kad sam fan  :aq18::aq01:

reksys

TV??!! Šta je to??!! :-DDD