Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Ja se zovem Maša a ovo je moj nestali najbolji prijatelj Mala

Započeo autentik, 13-09-2009, 16:06:57

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

A ovako glasi moj apel koji je izlepljen po Čačku i koji je išao na 2 lokalne TV stanice:

Preklinjem osobu kod koje je moj pas Mala – dugodlaki, kovrdžavi, malo prosed crni, klempavi pas mešanac koker-pudle – koji je u četvrtak 3. septembra nesatao u jutarnjim satima ispred Šumadijinih zgrada na Suvom bregu – da se smiluje i vrati mi je. Mala nije kućni ljubimac već voljeni član porodice, 11 godina star, a nedavno je imala operaciju i mora svakodnevno da prima terapiju. Takođe molim i one osobe koje primete Malu ili znaju nešto o njoj, koja - meni kao cimer a drugima kao omiljeni komšija - svima bolno nedostaje – da mi se jave na:

032 / 352 931

064 / 137 44 17

Unapred prezahvalna – Maša

Inače - mala je 18. jula imala operaciju kancera dojki sa desne strane i odlično se osećala posle toga - tako da sigurno njen nestanak nije uzrokovan onim verovanjem da pas ode kad oseti da će da mre.

Najverovatnije je ukradena - već 2x ranije su mi je krali - s'obzirom da je apsolutno pitoma i preslatka.

...

Nisam pametna - šta mi je činiti i kako ću je naći...

...

autentik

Ako neko vidi ovog psa u Jagodini neka se javi Indi predsedniku drustva za zastitu zivotinja,jer postoji migucnost sa je pas doveden u Jagodinu.

https://www.argos.autentik.net/

Predsednik udruženja

Marjanović Inda

064/45-74-065

Dak

bebironac

vidi ovako ,odmah do mog dvorista imam kineze,proslog meseca imali su sarplaninca par dana a onda je nestao,pa se pitam da li se mozda susi na tavanu....a inace svakodnevno mozes da ih vidis kako pripremaju puzeve ,kornjace i zabe za spremanje,a svaki dan druga macka,bube jos nisam videla u dvoristu

Luna

:xq005: ti si luckasta!!!
nasmesi im se malo,pa ocekuj da te pozovu na rucak!
onda nam pricaj kako je bilo. :xq002:

Dak

Citat: bebironac  13-09-2009, 23:25:08
vidi ovako ,odmah do mog dvorista imam kineze,proslog meseca imali su sarplaninca par dana a onda je nestao,pa se pitam da li se mozda susi na tavanu....a inace svakodnevno mozes da ih vidis kako pripremaju puzeve ,kornjace i zabe za spremanje,a svaki dan druga macka,bube jos nisam videla u dvoristu

I meni u Jagodini umro komsija. Nismo ga vise videli posle toga!

government

Dak

Heheheheh, a ko je ovde pa normalan.......................

Luna

kako ko ?
pa jaaaaaaa  :aq07: :aq07: :aq07:

nego sta je sa kucom,jel je neko video?

Dak

Jeste, kuca je vidjena.

Poslednji ju je video Hau-Dzin-Cu :xq005:

Luna

bebironac

nas ce u zatvor da zatvore ,koliko smo neozbiljni hahahahhaa

bebironac

Luna

ja se vracam na temu.
kuca je preslatka,najozbiljnije,i mogu da zamislim kako se vlasnica oseca.
od srca joj zelim da je nadje!

ps. bas bi bilo steta da je neko pojede :aq21:

Ivanka

Luna

Citat: Ivanka  15-09-2009, 16:38:45
Neće je pojesti, prestara je.
daj boze!

bevana procitala sam ja ceo tekst i zao mi je jako.
stvarno ne ide.

Ivanka

Luna

Citat: Ivanka  15-09-2009, 16:44:19
Bev, mi smo premladi da bi bili ozbiljni.
oces da kazes da nam vise nije za zameriti? :aq21:

Ivanka

Luna