Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

POHVALITE ILI NAGRDITE FIRME IZ JAGODINE

Započeo government, 05-08-2007, 05:57:00

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

pe-tar

Da ne ispadne da samo kritikujem evo i dve pohvale za dve prodavnice u istoj ulici - Sutjeskoj. Prvo ide ćevabdžinica Žar (odmah do picerije) gde je i roštilj solidan a i momak mi je pomogao da odnesem tri ovala do kola parkiranih stotinak metara niže. A baš na tom mestu je prodavnica Gold fisch koja prodaje akvarijume, ribice, ptice, hranu za njih i sl. I mlađa žena i i jedan krupan momak su bili u 3-4 navrata vrlo ljubazni, predusretljivi i spremni da pruže savete o čuvanju ribica u akvarijumu jednom matorom početniku (meni).
                  A da, da ne zaboravim i vulkanizersku radnju ,,Gumko" ispred benzinske pumpe kod pivare. Godinama sam njihov mušterija i imam najlepša iskustva s njima.

Dak

Gresna mi dusa, zaboravio sam!

Ja moram da pohvalim gazdu i gazdaricu casovnicarske radnje DOXA. Kada sam bio kuci na odmor zamenio
sam baterije u rucnom satu kod njih. Kada sam usao u radnju rekli su mi DOBAR DAN!

Prvi put...

Pop Milan

Citat: gremlin  24-12-2008, 12:43:50
Još jedna pohvala za "Pingvin" svaka čast.

+1   Svaka cast gazda Vladi takvu poslovnost sam video samo na istoku , nemam reci pohvale za tog coveka.

Dak

krimortus

Citat: Pop Milan  14-09-2009, 17:10:19

+1   Svaka cast gazda Vladi takvu poslovnost sam video samo na istoku , nemam reci pohvale za tog coveka.

meni su oni totalno neljubazni i previse prave pametni...barem su takvi bili prema meni

Pop Milan

Citat: krimortus  15-09-2009, 07:35:16

meni su oni totalno neljubazni i previse prave pametni...barem su takvi bili prema meni

Neznam kakvi su radnici obicno poslujem sa gazdom i iznosim svoje iskustvo sa tom firmom.

krimortus

Citat: Pop Milan  15-09-2009, 08:16:00
Citat: krimortus  15-09-2009, 07:35:16

Neznam kakvi su radnici obicno poslujem sa gazdom i iznosim svoje iskustvo sa tom firmom.

tvoje vidjenje

btw ne_znam

vavrinka

Negativni poeni za RTJagodina.
Uvestima nemaju vesti iz Pomoravlja samo vesti sa tudjih sajtova.

krimortus

sto volim te pametnjekovice...jaooooooo

misirac

Iako imam lose iskustvo sa Tehnomarketom ipak moram i da ih pohvalim ,pre neki dan sam kupio LCD kod njih i radnik koji mi je prodao,mislim da se zove Boban,sa njegovim znanjem o proizvodu i poznavanju tehnike zadivio,preporucio mi dobar televizor za manje pare nego sto sam mislio da dam a u Pingvinu su tolko bili neljubazni i prepotentni da nemam nameru vise da svracam tamo

Ivanka

Pohvalila bih jednu snajku koja prodaje kore na pijaci. Najuljudnija prodavačica u celoj Jagodini.

Luna

ja bih pohvalila jednog konobara u "Kulturnom centru" u Jagodini,njaljubazniji konobar kog sam srela! :aq29:

pe-tar

Citat: bevana  14-09-2009, 19:29:19
definitivno pljujem po celoj veterinarskoj stanici ,dve nacrtane guske ne bi umeli da sacuvaju
A što ne pokušaš sa štrojenjem? Možda su tu efikasniji!

jelena.st

Ja bih javno da popljujem autoprevoznika `Lara trans`,doduse nisu iz Jagodine ali imaju neku ispostavu,salter,limenu trafiku ili sta vec na nasoj autobuskoj stanici.
Nikad gore putovanje do Crne Gore,nikad neljubazniji vozaci,juris ih sa koferima po magistrali da bi se vratio kuci,rezervaciju mozes da okacis macki o rep jer skupljaju svakog ko podigne ruku,voze kao nenormalni,seku krivine.Jos je falilo da pregledaju karte svakih 20 kilometara i stvarno da bude `Krstic i sinovi`

government

Luna

jedni stroje,drugi pljuju.....al ih ishvaliste  :xq005:

Luna

a ko je bas pravo normalan?
meni letos u BG onaj sofer kaze:-samo si mi ti falila sa tim koferima,neznas kolika je vrucina u bunker?! :aq25:
Euroline!!!

pe-tar

Ovo što ću sad navesti prevazilazi sve do sada viđeno na ovoj temi. Shvatite ovo kao vrlo VAŽNO UPOZORENJE!
                             Nemojte da se neko prevari da bilo šta kupuje u ,,FIM kompjuters" koju drži izvesni prevarant po imenu Filip. Dečko posluje krajnje jednostavno: ponudi vam dobru konfiguraciju po relativno povoljnoj ceni  i na rok otplate od TRI godine (36 meseci). On lepo od banke uzme keš  pa ga onda vi otplaćujete uz kamatu od 31% (trideset jedan posto) na godišnjem nivou! Tako je meni pre nepunih godinu dana ispalo da za konfiguraciju koja ,,košta" neverovatnih 824 evra treba da otplatim oko 1462 evra! (Da ne bude zabune, sve je to smislio moj sin u dogovoru sa prevarantom)! Teo šlog da me smlati, za malo! Tri meseca sam se borio i potrošio preko 50 evra da se od toga otkačim! Prema tome - pamet u glavu i tri puta razmislite kad kupujete kompjutere i opremu!

krimortus

Citat: jelena.st  22-09-2009, 22:04:13
Ja bih javno da popljujem autoprevoznika `Lara trans`,doduse nisu iz Jagodine ali imaju neku ispostavu,salter,limenu trafiku ili sta vec na nasoj autobuskoj stanici.
Nikad gore putovanje do Crne Gore,nikad neljubazniji vozaci,juris ih sa koferima po magistrali da bi se vratio kuci,rezervaciju mozes da okacis macki o rep jer skupljaju svakog ko podigne ruku,voze kao nenormalni,seku krivine.Jos je falilo da pregledaju karte svakih 20 kilometara i stvarno da bude `Krstic i sinovi`

eurolin su slicni sto se tice secenja krivina...uzas...zene su samo uzdisale :)

pe-tar

A bre krimose, ko zna zašto su žene uzdisale! Na pamet mi pada odmah bar 5-6 razloga a prva tri ne bih da javno spočitavam!