Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

DESAVANJA U JAGODINI! ! !

Započeo groucho, 30-05-2007, 17:20:04

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 36 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

KARAVAN ,,ZAŠTITA UMESTO ZABRANE"
PRIKUPLJA POTPISE PODRŠKE U JAGODINI

Više slika ovde   ---->>>   https://www.jagodina.autentik.net/2009/zastita_umesto_zabrane.php

autentik

Ivanka

Malo napiši o tome. Vidim da su moji Jagodinci, par sam ih prepoznala i to je sve.

autentik

Citat: Ivanka  18-09-2009, 15:28:44
Malo napiši o tome. Vidim da su moji Jagodinci, par sam ih prepoznala i to je sve.

Duboko se izvinjavam

17. septembra u foajeu Kulturnog centra Jagodina u prisustvu brojnih jagodinaca priređeno je multimedijalno veče posvećeno Jagodini koje više nema. U okviru programa otvorena je izložba crteža Miroslava Srećkovića, sa motivima stare Jagodine i predstavljen književni portret Ratka Stojilovića, autora priča o Jagodini i znamenitim Jagodincima ,,Jagodinska zaveštanja". Pored Miroslava Srećkovića i Ratka Stojilovića inicijatora ove večeri u programu su učestvovali i filolog, prof. Slađana Garić, recenzent knjige ,,Jagodinska zaveštanja" i mr Dejan Tanić, direktor Istorijskog arhiva ,,Srednje Pomoravlje". U muzičkom delu programa učestvovao je bend ,,ŠARM" sa solistkinjom Nevenom Trajković.

Izložba Miroslava Srećkovića koja obuhvata 50 radova sa motivima Jagodine i njene urbane strukture skraja 19. i početka 20 veka biće otvorena do 14. oktobra 2009.

autentik

autentik

autentik

Andrijana

27.09.2009.
U 19h - Na Bagrdanskom jezeru bice odrzano takmicenje u spremanju riblje corbe.
Prijave i Informacije na: 064/11-36-11-8

Dragan Milenković - Gale

autentik

PREMIJERA GRADSKOG POZORIŠTA "SOSIN BUNDOLOV"

Više slika ovde --->>>   https://www.jagodina.autentik.net/2009/premijera_gradskog_pozorista.php

pe-tar

U petak, 25. septembra 2009. mesna zajednica Dragocvet organizuje akciju dobrovočjnog davanja krvi pa ko voli - nek izvoli! Posle akcije biće organizovan i ručak uz nezaobiliznu muziku i pesmu!

Decija Gitarijada

U subotu 26.septembra 2009.godine u 11 h Decija Gitarijada,OS Bosko Djuricic i Radio Pozitiv,u saradnji sa Skupstinom grada Jagodina,organizuju obilazak Zoo Vrta u Jagodini za svu decu ucesnike akcije "KNJIGA ZA DRUGA".

autentik

marshall

Obilazak Zoo vrta u Jagodini za ucesnike akcije "Knjiga za druga"

Jagodina 26.septembar 2009.godine

autentik

autentik

Jeste da oni mene ne vole ali ajde da im malo učinim i malo ih izreklamiram

nisam ja zlopamtilo

Otvaranje Nove Lokacije Crvenog Džina

Više slika ovde --->>>  https://www.jagodina.autentik.net/2009/crveni_dzin.php

Fanta

Eno ga zlato mamino  :aq01:

Fudbaleri mu se potpisali na ruci pa muka živa da se natera da ide na kupanje  :aq24:

Decija Gitarijada

20. 21. i 22. avgusta 2010. godine u Jagodini ce se odrzati veliki rock spektakl pod nazivom "Decija Gitarijada",na kome ce pravo ucesca imati svi bendovi uzrasta do 18 godina,iz celog sveta.Prijave za ucesce na samoj manifestaciji ce poceti od 10.januara 2010.godine.

BUDUĆNOST POČINJE TAMO GDE PRESTAJE SADAŠNJOST. ZA NAS JE BUDUĆNOST VEĆ POČELA, AKO ŽELITE BITI DEO BUDUĆNOSTI, PRIDRUŽITE NAM SE!!!

reksys

Citat: Fanta  05-10-2009, 15:09:02
Eno ga zlato mamino  :aq01:

Fudbaleri mu se potpisali na ruci pa muka živa da se natera da ide na kupanje  :aq24:
A sta li su davale one promoterke...
Vidim da su klincima delili balone.
Jel bila neka nagrada. Nisam video od preko puta.

Fanta

Ne znam reksys šta su davale promoterke jer je moje čeljade na jednoj od slika Jagodina navija

nesa_skazi

Citat: Decija Gitarijada  05-10-2009, 20:53:01

20. 21. i 22. avgusta 2010. godine u Jagodini ce se odrzati veliki rock spektakl pod nazivom "Decija Gitarijada",na kome ce pravo ucesca imati svi bendovi uzrasta do 18 godina,iz celog sveta.Prijave za ucesce na samoj manifestaciji ce poceti od 10.januara 2010.godine.

BUDUĆNOST POČINJE TAMO GDE PRESTAJE SADAŠNJOST. ZA NAS JE BUDUĆNOST VEĆ POČELA, AKO ŽELITE BITI DEO BUDUĆNOSTI, PRIDRUŽITE NAM SE!!!

A ova decija gitarijada kao postaje opasna....daj boze da to zazivi u jagodini.