Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Odakle ste i sta se radi?

Započeo autentik, 01-04-2006, 08:09:12

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 81 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

Luna

Hahahaaaa,hvala ti ali skloni(obrisi) moljim te ovu debelu patku,a patku u sporetu stavi na kraju.
srce si :xq001:

Luna

....prodavnice su ukrasene ....

Luna

Novogodisnja / bozicna atmosfera u Berlinu:

Svilena

Luna

Novogodisnja noc na Brandenburskoj kapiji / Berlin:

Luna

Novogodisnja noc na Brandenburskoj kapiji / Berlin:

NameNo

Luna, fotografije su prelepe!

Luna

:aq28: U stvarnosti je jos lepse.

Luna

Odakle smo vidi si dok stanemo negde u red,makar od 3 coveka! Dok se negde gde se ne placaju kazne osetimo na svom,odmah proradi nas borbeni instinkt.
Danas sam otisla u crkvu po vodicu,Bogojavljenje je,i kao uvek, na kraju je predstava.
Posle uzimanja nafore staje se u red,po dvoje da nam se sipe vodica.
Tada nastaje guranje preko reda ,svadje....dosli sa kanisterima od 5l  :aq16: ...jedan Ciga vice kako mu je dosta nas Srba u crkvi,gde smo bili pre rata kad su oni Cigani bili pobozni....pustamo ga preko reda,samo da se skloni i on pruza flasu da mu natoce vodu,kad u njoj pola neispijene Cole!
Na licu mesta ispred popa,navrce flasu , ispija to u mahu, i onda je pruza da mu natoce   :aq16: a dok mu toce,glasno podriguje!
Kad mi je jedna poznanica cestitala rodjendan,jedna gospodja komentarise naglas:-toliko godina i nabila dupe u farmerice!
Eeeee,doslo mi je da im nabijem glave u one kazane sa vodom i da ih podavim!
Nisam izasla smirena ko sto bi trebalo biti,vec ko iz nekog ringa. Kakav smo mi narod! :aq02:

Mac

Luna

Zato nas valjda svi mze,zbog te nase "bogate tradicije" !
Zavide nam.

NameNo

Citat: Luna  19-01-2010, 23:22:36
Odakle smo vidi si dok stanemo negde u red,makar od 3 coveka! Dok se negde gde se ne placaju kazne osetimo na svom,odmah proradi nas borbeni instinkt.
Kad mi je jedna poznanica cestitala rodjendan,jedna gospodja komentarise naglas:-toliko godina i nabila dupe u farmerice!
Eeeee,doslo mi je da im nabijem glave u one kazane sa vodom i da ih podavim!
Nisam izasla smirena ko sto bi trebalo biti,vec ko iz nekog ringa. Kakav smo mi narod! :aq02:

Kako kakav? Pa, ratoboran bre!!!  :aq21:

Eh, Luna, znas kako se kaze: Ode covek iz sela, ali selo iz njega ne.. :aq29: (cast izuzecima :aq29:)

Luna

Ja imam tu i jednu drugu teoriju:-Nije seljak onaj sa kravom u stali,nego onaj sa kravom u glavi!
Nemam reci , danas sam jedva cekala da pobegnem sa onom flasicom vode,izasla smorena i izgazena,a nije nas bilo stotinak.  :aq25: