Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Da Li Sudbina Bira Čoveka........

Započeo autentik, 10-03-2007, 20:56:53

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Evo cuvenog Platonovog pitanja,pa me bas zanima sta vi mislite o ovome?

Da li sudbina bira coveka ili covek bira sudbinu?

STRIPOTEKA

autentik

ma mora da je jedno tacno

nemoze da budu oba

STRIPOTEKA

autentik

STRIPOTEKA

Ha ha ili sudbina coveka,meni lici na ono sta je starije kokoska ili jaje

autentik

Ma ne pazi ovako

ako kažeš da  SUDBINA BIRA ČOVEKA  -  onda si prepušten životu pa šta bude bilo biće, život ti je bez stresa i super ti je

a ako kažeš da ČOVEK BIRA SUDBINU  -  onda si non stop pod stresom, kako će sve što radiš da ispadne, dobro ili loše

Tako da je za život u Srbiji pametnije danas da se razmišlja da ČOVEK BIRA SUDBINU  usuprotnom će vrlo brzo ostati gladan

opet kako za  koga

STRIPOTEKA

Kroz ceo zivot te prati i jedno i drugo,nekad uzmes sudbinu u svoje ruke,a sta kad si nemocan,pa i onda kazes jeb,ga,to je sudbina,mislim da se periodicno u zivotu i prepustas i pod stresom si,mozda je odgovor ipak jaci od nas,opet,kako za koga

autentik

pa da

usuštini jesi u pravu

i jedno i druge je tačno

(•̪●) dR NE$!C™ (•̪●)

Ja mislim da ne postoji nikakva tabla na nebu na kojoj je bog zapisao vašu svrhu, misiju u životu. Ne postoji nikakva tabla na nebu na kojoj piše Marko Marković, zgodan lik, koji živi u 21. veku... koji.......... i praznina. I sve što treba da uradim je da nađem tu tablu i da otkrijem šta mi je bog namenio da radim u životu. Ali tabla ne postoji. Tako da je vaša svrha ono što vi kažete. Vaša misija je ona koju sami sebi odredite. Život će biti onakav kakav ga vi stvorite, i niko vas neće osuditi. Ni sada niti bilo kad.  :aq04:

ribica

Covek bira sudbinu,jer jedino ti raspoznajes znakove na svom putu.

Lazarica

Citat: autentik  10-03-2007, 20:56:53
Evo cuvenog Platonovog pitanja,pa me bas zanima sta vi mislite o ovome?

Da li sudbina bira coveka ili covek bira sudbinu?

Lazarica

Schnuffel

Dak

anny

Covek bira sudbinu... Ali sada nije svestan toga...

bebironac

Ma kakva sudbina.....sami sebi krojimo zivot...i sami sebi smo krivi za sve sto ne valja...najlakse je reci ma bilo je sudjeno tako  a najteze je sebi priznati gresku

anny

Bebironac, kao sto sam vec i rekla- nismo svesni mnogih stvari... Ovde nisam govorila o greskama koje cinimo-svako od nas odlucuje da li ce ici ka dobroj ili losoj strani u sebi,ali celokupan nas zivot je sudbinski predodredjen...

bebironac

Da li je sudbinski predodredjen?????

Anny svako ima svoje misljenje.....ja ne verujem u sudbinu...to je bila poenta mog prethodnog odgovora...pozdrav

Dak

Ako nam je sve predodredjeno,ispada da smo mi necije igracke.I dalje verujem da mi biramo sta ce nam se u zivotu desavati.Prilike (sudbinske?) iskrsavaju pred nama.Na nama je da prepoznamo i odaberemo ono sto mislimo da je dobro/lose za nas.