Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Civilna Vojska

Započeo autentik, 26-01-2009, 18:03:02

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Mac

Black

kakve smo usrane srece , za par desetina godina opet ce se ovde zaratiti pa nije zgoreg znati osnovne pojmove modernog ratovanja...begaj ovamo , drz tamo , povlaci se.....ili juris , napred , za mnom...

Luna

Slazem se,treba obuka ,ali kako da pobegnes u neki podrum. :xq015:
Sta ti pomaze puska i top kad u "savremenom" ratovanju neprijatelja i ne vidis? :xq051:

Mac

Odlican odgovor Luna. I upravo u tome i jeste fora, nasi se bzvz obucavaju da drze pusku u ruke posto sumnjam da ce u slucaju rata i videti ko ih napada. Bas zbog toga i smatram da nam treba profesionalna vojska koja ce biti visoko obucena i koja ce znati da se snadje u takvim uslovima.

Luna

Upravo to.
Ne razumem da i posle nedavnog bombardovanja ljudi ne mogu to da shvate  :aq25:
Jedno je raditi nesto profesionalno,a drugo jer jer si primoran.

autentik

Ama bre ljudi nije vojska samo puska

steces samopouzdanje, disciplinu, mentalnu i fizicku kondiciju za ceo zivot i sve prepreke koje sreces

nema veze sa bombama ni puskama

Mac

Pa bre autentik, ko to jos nije stekao on moze to i drugacije da stekne, ne mora bas u vojsku, ja sam sve te sposobnosti stekao i bez vojske, za mene vojska sluzi za odbranu zemlje a u sadasnje vreme je to nemoguce bez profesionalne vojske.

Luna

Znas Autentik,ja sam zena i nisam bila u vojsku, ali sve to sto si nabrojao stekla sam takodje,garantujem i vise nego mnoooogo onih koji su bili.
Po tvome ispade vojska jedan Erlebnis Park -- Park  dozivljaja (ne mogu da prevedem lepo).
A fizicku kondiciju mozes steci i sa lopatom,krampom......

autentik

ma ne moze

nije tacno

kao sto ja nemam pojma kakav je osecaj kad se zena poradja

tako ni zena ne zna kakav je osecaj kad muskraca sluzi vojni rok

prema tome  nemoj vise da diskutujes o ovome

ocekujem muski deo populacije da da odgovor

SunđerBoba

Slažem se da žene nemaju direktno iskustvo sa služenjem vojske  :aq29:. Ali kao majke, sestre, devojke, supruge onih koji imaju vojnu obavezu, priznaćeš imaju pravo na mišljenje.
Ili možda nemaju?   :xq007:

Pa nismo Turci valjda, da ne smemo da kažemo šta mislimo  :xq010:

:aq01:

autentik

ma smete da kazete naravno - daleko od toga

ali niste merodavne da pricate o tome jer to ne razumete -  kao sto mi ne razumemo "drugo stanje"

niste nikad bile tamo, ne znate sta se radi tamo, sta se stice,  mozete samo da spekulisete na osnovu onoga sto ste culi

i to je sve..

Luna

Citat: autentik  29-10-2009, 12:31:48
prema tome  nemoj vise da diskutujes o ovome
ocekujem muski deo populacije da da odgovor
Ti meni opet zabranjujes da diskutujem na "muskim temama"???  :aq18: To smo vec imali jednom.
Samo zato sto se ne slazem sa tobom u tome!?

To je moje misljenje i reci cu ga uvek,a i to da sam u mnogim situacijama veci "muskarcina" nego neki sa vojskom!  :aq04:

SunđerBoba

Citat: autentik  29-10-2009, 13:24:34
ma smete da kazete naravno - daleko od toga

ali niste merodavne da pricate o tome jer to ne razumete -  kao sto mi ne razumemo "drugo stanje"

niste nikad bile tamo, ne znate sta se radi tamo, sta se stice,  mozete samo da spekulisete na osnovu onoga sto ste culi

i to je sve..

Uf bre, ali si zadrt   :aq18:

:xq001:

autentik

hvala hvala

u svakom slucaju niste upravu...

Luna

Mozda i nismo u pravu,ali imamo pravo da iznesemo svoje misljenje!  :aq01:

Mac

Utata, meni nista nije rekao, znaci ja sam u pravu!  :aq21:

SunđerBoba

Citat: autentik  29-10-2009, 14:02:28
hvala hvala

u svakom slucaju niste upravu...

Vidi ga!
Ja sam rekla da si ti u pravu, što se iskustva tiče i razumevanja vojske u suštini. Normalno da nemam predstavu, šta to vama znači. Ali imam pojma šta to meni znači. Ako se razumemo!

Vidim te, da dok kucaš odgovore, u sebi vičeš : "OSTAV!!!"  :aq21:
Jeste da je tema muška, ali dajte da vam malo zašarenimo taj maslinasto zeleni svet, može?  :aq29:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: Mac  29-10-2009, 14:24:41
Utata, meni nista nije rekao, znaci ja sam u pravu!  :aq21:

Nisi ti u pravu nego si moderator pa ne sme ništa da ti kaže.  :aq24:

Kengurinjo

Аутентик, морам да те исправим. Нпр. моја сестра је ове године завршила академију, и постала официр, потпоручник ВС. Тако да и жене имају право да причају о војсци :)

Black

Slažem se sa Autentikom po svim tačkama njegove diskusije. I dalje smatram da su civilni služioci vojnog roka sisice i slabići :aq16: