Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Ja sam danas....

Započeo gremlin, 26-03-2009, 11:57:17

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Fanta

pa, danas sam u normali

NameNo

...imala jako lep dan.  :aq29:

Luna

...blago vama...
.....ja radila sve sto najvise mrzim: sredjivala haos u stanu,sredila spaiz,otapala frizider,prala auto.....sacucaj boze ovakve nedelje. :aq25:

SunđerBoba

FLOYD

Luna

....pri kraju snage.....

tatoo

...bas se dobro naradila!

MIK

:aq28:

......pala na dupe.
Zamislite da mi je neko drpio sa ulice. E sta se sve nece radi po belom svetu :xq006:, stvarno svasta!!

Ivanka

Danas sam  u depresiji. Umrla mi je najbolja prijateljica. Ne mogu ni da plačem.

NameNo

Citat: Ivanka  04-11-2009, 15:37:41
Danas sam  u depresiji. Umrla mi je najbolja prijateljica. Ne mogu ni da plačem.

Tužno,znam kako je izgubiti nekog bliskog,dragog.

Saučešće.

MIK

Ooo primi moje saucesce.

Luna

Svilena

Citat: Ivanka  04-11-2009, 15:37:41

moje iskreno saučešće

SunđerBoba

Ivanka, drži se. Kada dođe trenutak, isplakaćeš se, i biće ti mnogo lakše. Eto, to je tugovanje.

SunđerBoba

..malo smorena. Mada, kad bolje razmislim, nemam ama baš ni jedan razlog za to :aq29:

MIK

Sta se zalis ondak!!

SunđerBoba

Ma...ne obraćaj pažnju!  :aq18:  :xq001:

FLOYD

Citat: MIK  04-11-2009, 13:38:53:aq28:......pala na dupe.
Zamislite da mi je neko drpio sa ulice. E sta se sve nece radi po belom svetu :xq006:, stvarno svasta!!

BACI OKO U KOMSILUK IL PO CITE, MA TO SIGURNO OTISLO ZA KUPUS  :aq21: :aq21: :aq21:
NEGO PRIJAVI TO OPSTINI

... :xq009:

MIK

:aq24: kupus :aq24:

, zvala ja, objasnim taka i taka stvar. Kaze ok Madame dobicete novu a i da vam kazem mloooogo kradu vec neko vreme, ja velim dal'ne treba da je vezem katancom za banderu majku mu :aq24:

Ivanka

Jes pa da ti ukradu i katanac.