Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Club "Nick Mason"

Započeo Decija Gitarijada, 15-11-2009, 15:49:46

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Decija Gitarijada

Club "Nick Mason" - Bregalnicka 2 Paracin (do stamparije Vuk Karadzic)

Zvanicno predstavnistvo  Decije Gitarijade u Paracinu,posetite nas!

www.decijagitarijada.com

nesa_skazi

jao pa ovde sam bio i bas sam se razbio za ovim stolom po zavrsetku ovogodisnje motorijade::):)gazda je mnogo kul lik.jel se ovo misli na jagodinsku deciju gotarijadu?ja ne ukapira...

Didi

a kad ce nesto ovako kod nas da se otvori?

Decija Gitarijada

Citat: Didi  20-11-2009, 09:56:39
a kad ce nesto ovako kod nas da se otvori?

Pa Didi,eto vidis ljudi u Paracinu su nam izasli u susret i dali su nam ovaj prostor da u njemu napravimo svoje predstavnistvo u Paracinu,na zalost,u Jagodini ne postoje jos uvek ljudi slicnih shvatanja,mada je u pripremi jedan potpuno novi prostor u kome ce se od 1.decembra odrazvati rock svirke.Pred koncert grupe "Leb i Sol",nedelju dana ranije,u tom novom clubu ce se odrzati koncert "Kango Benda" iz Makedonije.To je za pocetak,detaljne informacije bice dostupne kada se za to stvore uslovi...

Decija Gitarijada

Citat: nesa_skazi  17-11-2009, 00:08:41
jao pa ovde sam bio i bas sam se razbio za ovim stolom po zavrsetku ovogodisnje motorijade::):)gazda je mnogo kul lik.jel se ovo misli na jagodinsku deciju gotarijadu?ja ne ukapira...

Da,na Deciju Gitarijadu Jagodina...Ni jedna druga i ne postoji sem ove?

Luna

PARACIN - CENTAR KULTURNIH ZBIVANJA !!!  :xq011:
Sta biste vi Jagodinci i Cupricani bez nas   :aq21:
Nas predsednik opstine je iz grada,najzad! Dok vi do takvog dodjete.... :xq003: ...tu smo mi!

Malo sale  :aq28:

Decija Gitarijada

Citat: Luna  21-11-2009, 23:22:36
PARACIN - CENTAR KULTURNIH ZBIVANJA !!!  :xq011:
Sta biste vi Jagodinci i Cupricani bez nas   :aq21:
Nas predsednik opstine je iz grada,najzad! Dok vi do takvog dodjete.... :xq003: ...tu smo mi!

Malo sale  :aq28:

Naravno,zasto da ne...Mozemo napraviti neki dogadjaj i kod Vas u Paracinu,s'obzirom da postoji velika sansa da nam Vas "Na eks" bude generalni sponzor... :aq28:

Decija Gitarijada

U Clubu "NICK MASON" u Paracinu od danas 1.decembra 2009.godine mogu se kupiti karte za grupu LEB I SOL,po ceni od 500 dinara.

www.decijagitarijada.com

nesa_skazi_acelera

rece mi drug da ce se u klubu nuck mason oirganizovati docek nove godine.on je nacuo negde da je uplata 1400 din ali nije siguran:)
svira se rock i tako nesto jos malo slicno tome.

Decija Gitarijada

Citat: nesa_skazi_acelera  19-12-2009, 13:28:20
rece mi drug da ce se u klubu nuck mason oirganizovati docek nove godine.on je nacuo negde da je uplata 1400 din ali nije siguran:)
svira se rock i tako nesto jos malo slicno tome.

Mozes pozvati vlasnika kluba,pa se sa njim dogovoriti oko doceka.Broj mozes dobiti privatnom porukom,ako zelis.

nesa_skazi_acelera

e pa moglo bi!moze broj?!hvala unapred

Decija Gitarijada

Citat: nesa_skazi_acelera  22-12-2009, 16:31:18
e pa moglo bi!moze broj?!hvala unapred

Poslat ti je broj privatnom porukom...Pozz od nas!

nesa_skazi_acelera

primio sam poruku.FALA LJUDI.

Decija Gitarijada

U Clubu "Nick Mason" u Paracinu od juce 20.01.2010.godine su pocele probe Metropolis benda,grupe koja prati Alena Slavicu na njegovoj velikoj turneji u Srbiji,koja pocinje 12.februara koncertom u Zajecaru.

Pokrovitelji turneje su "BS Produkcija","Decija Gitarijada" i rent - a - car "Apex".

Decija Gitarijada

Sa proba VIS-a Metropolis,benda koji prati Alena Slavicu na njegovoj velikoj turneji u Srbiji,koja pocinje 12.februara iz Paracina...