Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

TV Ćuprija

Započeo autentik, 19-04-2007, 18:45:12

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Šta mislite o televiziji Ćuprija

o samom kanalu, o programima koje ona daje i

o informacijama koje pruža ?   :aq17:

groucho

Bez uvrede ali nisam ni znao da postoji...Medjutim ako je u duhu svih pomoravskih televizija,ne moze da bude ni bolja ni gora od Jagodinskih.
Mene interesuje,kolika li je gledanost nase dve televizije...

Mac

Pa ne znam na koje dve od ukupno tri televizije mislis, ali koliko sam informisan TV Palma je bas solidno gledana posto je hvataju uglavnom svi u srbiji.

groucho

Da,zaboravih na f.... TV.Ma znam za PALMU,hvatam je u Bgd-u,ali ne verujem da je interesantna nekome ko nije iz ovog kraja.Realno ne pruza nista novo sto druge televizije nemaju.
Mozda "ZIVOT ROMA",xe-xe....Mada,mora se priznati da je ipak PALMA rasadnik raznoraznih bisera.Posle se cudimo kako su klipovi iz naseg gradica preplavili internet(a sa druge strane,neko je morao i da skida te provale sto znaci da je ipak gledana,jel?).

autentik

Hajde da cujemo Cupricane,  sta bi promenili na kanalu   TV Cuprija  da bude jos bolji

danguba

To bre jedva da postoji (TV Cuprija), a kad ne reemituje TV Palmu i samog Palmu (tamo ucestvuje u vlasti povremeno JS) onda nemam pojma sta rade. Ako nesto rade. Nekad se to gledalo.

A direktorka je (bar bila do skora) Ljijla Aleksic - Arandjelovic, Palmin kandidat za predsednika Srbije iz juna 2004.g. ko se seca. Steta sto tad nije bilo ADSL-a da se sacuva vise video klipova.

ookkii

Citat: autentik  19-04-2007, 18:45:12
Šta mislite o televiziji Ćuprija

o samom kanalu, o programima koje ona daje i

o informacijama koje pruža ?   :aq17:
ja nisam ni cuo za tu televiziju,,, ko zna da li to jos postoji
:D

ONA

Smeh,dobar si ookkii,a za koji dan ode TV Cuprija na TENDER...........

autentik

UHF 46

Cara Lazara3/2
35 230 Ćuprija

035/ 470 934, 476 513

rtvcup@yahoo.com

SunđerBoba

Nisu više na ovoj adresi.  :aq29:
Sad su iznad restorana kod Moravskog parka, a uskoro treba da se presele u zgradu Niže muzičke škole, kod Suda.
Dok ne srede zgradu "22. decembra", gde treba da dobiju prostorije.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

To je najnegledanija televizija na svetu.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Obaveštavamo građane Ćuprije da je 16. decembra tekuće 2009. godine naša mila em draga RTV Ćuprija proslavila punih 16 godina propa.... pardon, postojanja. Signal RTV Ćuprija otišao je u etar davne 1993. godine i sada se 'vata čak i u najzabačenijim delovima studija RTV Ćuprija pa čak i u špajzu naše medijske kuće. RTV Cuprija je danas javno preduzece koje nastoji da što sporije i što netačnije informiše građane sela Ćuprikovac i okoline predstavljajući na taj način javnu ku....pardon javni servis građana sela na Velikoj Moravi i Ravanici. RTV Ćuprija se jos moze pohvaliti i bogatom lepezom autorskih emisija iz svih oblasti drustvenog zivota, narodnog, zabavnog, dokumentarnog, lopovskog, sportskog i seljačkog programa, 1 do 2 (kada nema kiše, snega i oluje i do 3) sata na TV prijemnicima građana Ćuprije. RTV Ćuprija je u početku imala problema sa emitovanjem signala i kvalitetom slike ali danas naš TV signal dopire do sledećih lokacija u našem studiju:

Kujna (do taburea)
hodnik (do ogledala)
produkcijska soba (3/4)
radijski studio
studio 1,
studio 2 (do druge fotelje)
WC (ceo)
špajz (ceo).

Možemo se pohvaliti i našim brojnim sponzorima i prijateljima koji se reklamiraju preko naše medijske kuće a to su elitne i dobro poznate firme kao što su:

STR "Dragstor"
SUR "Dućan"
SZR "Mile i sinovi"
SZR "Popravi sam"
menjačnica "Trange-frange"
menjačnica "Šverc-komerc"
STR "Buvljak"
STR "Skupo a ne valja"
obućarska radnja "Rupa"
hotel "Promaja"
zdravstvena ambulanta "Boles'"
medicinska laboratorija "Ubodi pa odi"
i kafana "Letva".

Za ovih 16 godina postojanja postigli smo velike uspehe na medijskom nebu Srbije i dobili smo sledeća priznanja i nagrade:

"NAJGORA TELEVIZIJA 1998. GODINE"
"NAJNEGLEDANIJA TELEVIZIJA 2000. GODINE"
"NAJNESLUŠANIJI RADIO 2002. GODINE"
"NAJPROPALIJA TELEVIZIJA 2005. GODINE" i
"NAJNEUSPEŠNIJA TELEVIZIJA 2008. GODINE".

RTV Ćuprija je u tehničkom i tehnološkom smislu dosta napredovala za ovih 16 godina i sada vam se možemo pohvaliti sledećom savremenom emisionom tehnikom:

Naša medijska i programska dokumentacija je uvek uredno složena i u svakom trenutku se zna gde šta stoji:

Novinari RTV Ćuprija i naše vitke i zgodne novinarke su toliko zauzeti i upošljeni da nemaju vremena ni za kafu nego je uvek piju s nogu:

U to ime-ŽIVELI !

:aq21:

posmatrac

TV Cuprija se preselila u nove prostorije.
Sada se nalazi u zgradi Muzicke skole, kod KBC banke, u ulici Lole Ribara.
Gledanost TV Cuprije bice poboljsana, imace antenu na silosu kod "Komponente". Ostaje i dalje kablovska veza preko "Kopernikusa".
Srecno useljenje!

domorodac

Kada će se videti kod Šećerane?

autentik

https://www.tvcuprija.autentik.net/  -  Evo i zvanične Internet Prezentacije Tv Ćuprija

ilija7777

Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  18-12-2009, 00:21:00

U to ime-ŽIVELI !

:aq21:

I ja kažem živeli, vidi ga Sale kako uživa xD