Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Moje biljke ili šta god ;)

Započeo SunđerBoba, 16-10-2009, 00:19:25

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

SunđerBoba

...a onda se ispostavilo da je ovo, ustvari cvet ?!

Luna

Prelep je,mislim da ce se tek paravo otvoriti.
Obicno ima puno cvetova,probaj da mu stavljas one dodatke za cvetanje...mada i to nema neke velike veze,ako hoce cvetace.

SunđerBoba

Da, još se nije otvorio. Zamalo da ga otkinem, jer sam mislila da je mrtav list. 
Baš se radujem, jer imam ovu biljčicu godinu dana i ništa. Jel znaš kako se ovo zove, pa da potražim malo po internetu kako se neguje?

Luna

https://www.pflanzenfreunde.com/spathiphyllum.htm

Ako ne nadjes,prevescu ti.

Luna

Onomad sam ga videla u jednoj cekaonici sa puno svetla,u precniku je saksija skoro pola metra i prepuna listova i cvetova!
Listovi prasnjivi,zemlja isusena...a tako lepo cveta! :xq003: a ja kad sam ga imala samo sto jos nisam zvala popa da ga opeva da bi cvetalo!

Luna

Da je slikam dok se nije osusila.

Luna

Danas sam ga dobila,bas je lep!           

SunđerBoba

Svilena

SunđerBoba

Hihihihi  :xq001:

Ne pitaj koliko sam puta umanjila ovu fotografiju, da bih je smestila ovde  :xq006:

SunđerBoba

Citat: bevana  22-06-2010, 16:33:46
:aq04:

:xq001:

Ne cvetaju, ali su mnogo lepe. Stoje na istočnoj strani, i "lude" na suncu. A pre manje od dvadeset dana, bile su tek po koji listić u boji  :aq24:

Svilena

Čekale da stigne foto aparat  :aq24:

NameNo

SunđerBoba

NameNo

Bev, da li je ovo tvoj kaktus?  Imam isti takav, kao i belog i crvenog cveta.

NameNo

U prvi mah htedoh da te predložim da mu možda saksiju promeniš, a onda videh da on pri dnu boluje.
Vidim da ima mladih, pa bih ti ja savetovala da ih zasadiš, ako želiš da očuvaš tu vrstu.

Inače, dosta je i mojih kaktusa obolelo, ovo proleće im baš nije prijalo a i manje pažnje sam im posvećivala ove godine.

SunđerBoba

Bev, možda je kaktus neugledan ali cvetovi su divni  :aq29:
Ja očekujem ovih dana prvi cvet hibiskusa. Onaj grad od onomad, mi je malo pokvario planove ali mislim da će i ove godine biti čaja  :aq24:

osica

KAKTUSI, MOJA LJUBAV, MOJ HOBI......