Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Razum ili srce !!!

Započeo autentik, 10-03-2007, 20:43:18

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Lako je slusati razum dok se srce ne usprotivi,ili obrnuto,medjutim,kada se dogodi da morate da birate izmedju jednog od to dvoje,koga cete poslusati i sta vas uopšte vise vodi kroz zivot,razum ili srce?

STRIPOTEKA

Ivanka

autentik

Pa dobro recimo

kada  završavam neki posao   -  gledam Razum i upravljam se prema tome

a kada mi devojka kaže TRUNDA  SAM -  onda slušam  Srce

ps..  šalim se za ovo  TRUDNA SAM  -  to je samo primer - nije se desilo stvarno

hehehehe

ONA

Prizivas,prizivas,a? A da se desilo stvarno?

autentik

ne prizivam - bar ne još

a da se desilo, pa bilo bi super - ništa, srce bi zadalo komadnu

i postao bi Ćale

e zamisli  ja Ćale !

ONA

aha,al 5 dana pre "toga" moras da jedes VEGETU  smehhhhhhhhhhhhh

nickollica

srce vs razum?

odgovor:devojka
:aq24:

zs

Citat: nickollica  27-08-2007, 22:07:53
srce vs razum?

odgovor:devojka
:aq24:

sex je odgovor na to pitanje, razmislite malo o tome. :)

ONA

ZS da cujemo tvoj odgovor

Lazarica

Trebalo bi da razumu dam prednost, a ja... jbg... ma, srcu dajem prednost, što nije baš mudro. Sta da radim, takav mi horoskopski znak.

anny

Pomoću osećanja mi spontano zauzimamo stav prema stvarnosti i pre nego što počnemo da razmišljamo...
ZAR NE?

Schnuffel

autentik

Citat: anny  12-02-2008, 11:43:02
Pomoću osećanja mi spontano zauzimamo stav prema stvarnosti i pre nego što počnemo da razmišljamo...
ZAR NE?

Jeste

anny

Nazalost,to nekada moze imati bolan efekat kada se aktivira razum...

Dak

Sta je pametnije,pitanje je sad?!

bebironac

black_medena

Da me je srce vodilo kroz zivot, ne bih bila ovde gde jesam...poslusala sam razum jer je to bilo jedino "razumno" resenje...a onog trenutka kada sam poslusala razum - izgubila sam srce....pa, ipak da sam, kad je trebaloposlusala srce - izgubila bih razum. Ipak mislim da se ova dva pojma ne trpe...nikako ne mogu da ih stavim u jedno...tako da Stripoteka, razumno srce ne postoji, ali ako ga ti imas - cuvaj ga  :aq29:

Branka

Fanta

Kao mlađa slušala sam srce... što više starim, tj. sazrevam breeee, hahahaha... oslanjam se na razum.