Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vaša pitanja i sugestije

Započeo autentik, 06-03-2007, 15:14:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Black

Black

Muči me ceo dan glupava gramatika srpskog jezika ( mamulimuonomkojeovakonapravi) i saobrazno sa time , htedoh ovde , na temi o školstvu da se ispraznim i hebem mater onom ko izmisli palatalizacije , siberilililizacije jotizacoje i ostale kurcolomije , ali , avaj , NEMA  teme čkolstvo , a ove domaćice neće mi kažu kaki se otvara....( da bude na glavnoj strani)

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Autentik, razočarao si Bleka i kao čovek, i kao komunista. Xexexe.

autentik

Ma tu sam Black.. nego se trojanci me razbijaju.. tri kompjutera za jedan dan.. ne mogu da se izvadim.. taman jedan sredim.. drugi se sje...

Luna

Meni Avira ove nedelje svaki dan ulovi po 2-3 Trojaner,Avast ih nije primecivao.
Jos imam negde nesto,moracu da formatiram Windows,cistim i repariram vec celu nedelju.

@black
Kad bi mi dozvolio da izadjem iz kujne,ja bih ti to za cas sredila...ovako....zensko je zensko,nema pojma :xq005:

Black

Ma samo ti budi i dalje u kujni , baš volem baklave...a i oladio sam se od glupe srpske gramatike...ko nam je kriv , svi pametni jezici imaju 4 padeža i sasvim lepo žive i bez palatralizacije i sibilibilabizacije...al mi mora da se kurčimo , kao i obično...

Luna

:xq001:

Cekaj ti Autentika,on je posle 2 godine poceo da sredjuje Forum,toliko ces i ti valjda cekati!  :aq21:

Black

E , ako si mi rekla , nek vidi onaj Autentik kako prolazi njegov MUŠKI brat kad ga zajebavaju OČAJNE DOMAĆICE... :xq005: :xq001:...eL MESIŠ NEŠTO?

Luna

Autentik nije tvoja dadilja,ima svog posla...a mi zenske nemamo pojma.... :aq21:

Black

Kako bre nemate pojma...? A ko mesi pitu gibanicu?  :aq15:

Luna

Ijuuu da mesim  :xq003: pomeri sa mesta...

Black

Luna

Nemam "Dodaj.rs" ,ima li jos ko ovaj problemcic? :aq15:

Luna

Odkad,zasto? :aq15:
Valjda ce nam Autentik odgovoriti.

Luna

Autentik,zamolila bih te ponovo da mi odgovoris sta je sa "Dodaj.rs"??? Hvala unapred.

Primetila sam da uvek moram da te molim po po par puta za neki odgovor,dok se u "nekim slucajevima" slomis da sto pre odgovoris. :aq18:

autentik

Luna

autentik

Citat: Luna  16-12-2009, 18:25:15
Citat: autentik  12-12-2009, 11:07:47
Videcu to...
????????  :aq15:

aaaaaaaa  kad budem stigao.. treba da ih zovem .. a samo pre podne rade.. a pre podne nisam u kancelariji.. na terenu sam..

aaaaaa

znači kad stignem...

Luna

Znaci nista od toga  :aq16:

Znas koliko slika imam da postavim ,ono sto sam pocela vec?!
Koga da zoves?
Ako je Dodaj.rs ,napises mail i oni se odmah jave i to i iz BG-a i iz Slovenije.

Luna

Citat: bevana  16-12-2009, 19:41:12
ma mrzi ga :)
Ajde ti ga zamoli,zebi ce sigurno da ucini to,znas da tebe za razliku od mene obozava! :aq29: