Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Ja se zovem Maša a ovo je moj nestali najbolji prijatelj Mala

Započeo autentik, 13-09-2009, 16:06:57

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

Citat: Dak  15-09-2009, 22:11:48
Ja mislim da je kuce zgazeno.
:xq005: :xq003:
Citat: bebironac  15-09-2009, 22:13:29
ja mislim da se susi na tavanu
:xq003:

ne,vi niste ni malo normalni. :xq006: :xq006: :xq006:

ja mislim da ce kuca da zaskoci i sve da vas po**be jer ste jako bezobrazni! :xq005:

bebironac

Luna

Dak

Luna

ma ja se samo suzdrzavam zbog vas,mislim....ne ide....ali ajde bas   :aq26:

bebironac

Luna

:aq26: ajd,u zdravlje da se nadje kuce!!!

ja mislim,da je ovako lepo kuce mogao samo neko da ukrade (crko dabogda) i da ce se ipak naci.
vlasnica bi mogla da se oglasi u stampi mozda ili da sliku i molbu okaci na stubove po gradu.

Luna

tacno,obrisi molim te ovo sve,bas nema smisla,iako sam i ja ucestvovala.
ja sam naucila da i kad mi je najcrnje okrecem na zezanje,ali to nije mozda kod drugih tako.

vesna05

Neka oglasi na forumima ljubitelja pasa (ako joj trebaju linkovi poslacu na pp posto ovde ne smem da ostavim linkove ka drugim forumima) i na ovom sajtu https://www.nestao.com/

Luna

vesna05

I ja sam ga malopre videla kod Flexa i Zvrka,videla sam i patuljastog snaucera sa kupiranim usima i repom u mojoj ulici.Ima dve ogrlice,petpostavljam da se i on izgubio.

vesna05

Sta je ovo sa rasnim psima???Juce sam videla u centru nemackog ovcara,vidi se po stomaku da se nedavno okucila.Da ne beze jadni zbog ovih petardi pa posle ne umeju da se vrate?

Ivanka

Obično se najviše izgube oko praznika. Jadnici, boje se petardi.

vesna05

Zenka nemackog ovcara luta kroz centar i oko autobuske,muzijak erdel terijera vidjen kod Statusa.Nije skoro sisan ali se vidi da je cistokrvan erdel.

Luna

Luna

Nama je pre vise godina bas na badnje vece dosao negovan Bretonac,izgubio se.
Tri dana smo ga cuvali,dali oglas na radiu,u Lovacko drustvo....onda smo morali da krenemo a njega da ostavimo mojima dok se neko ne javi.
Dok smo u kuci nesto zavrsavali komsija ga je ukrao i prodao za 100DM!!!
To nikad necu zaboraviti.Pravi vlasnik ga je ipak u lovu nasao.

vesna05

Poslala sam na sajt nestao.com ali nisam videla da ih neko trazi.Stavicu i na bk forum.Mislim da je ova zenka nemackog ovcara napustena,a ostali su verovatno nasli kucu

vesna05

Ima jedan koji odavno luta Budzinim brdom,videla sam ga jos letos sa nekom decom.Ta deca hrane njega i jednog pticara.