Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

'Ajde da se zezamo :)))

Započeo Dak, 04-05-2009, 00:52:25

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 16 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

Saboooooooooooooooo,od kad tebe interesuju sise???
Mora da si mnogo pijan  :aq21:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: saba  07-01-2010, 16:43:45
Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  06-01-2010, 21:09:54

:aq01:

AAAAAUUUUUUUU, jeli maser, jel ova prosla tvoju terapiju masaze pa sad ovako dobro ljulja. Tvojih ruku delo....

Xexexe. Da, da. Drma, drma, ljulja.  :xq005:

saba

Citat: Luna  07-01-2010, 18:51:34
Saboooooooooooooooo,od kad tebe interesuju sise???
Mora da si mnogo pijan  :aq21:

OODDDUUUUVVVVEEEEEKKKKKKKK.
A sta je tu lose, valjda je normalno da muskarca interesuju takve lepe stvari..... pogotovu u mojim godinama....
A bogami jesam i pijan. Sinoc smo zaginuli, to jest JUTROS, pa danas nastavili.... evo malopre zavrsili...... crno vino, kokakola, prasece pecenje..... ah da (glavno) zaboravih:
no. 1: grejana rakija zasladjena medom i kiseo kupus........

Luna

Citat: saba  07-01-2010, 22:53:03
A sta je tu lose, valjda je normalno da muskarca interesuju takve lepe stvari..... pogotovu u mojim godinama....
Leba ti,buti iskren pa reci,secas li se jos ZASTO te interesuju? :aq18:

saba

Neznam, zaboravio sam, mozda zbog mleka.... ili neceg drugog..... ko ce ga znati....
Na prvi izgled ove bas izgledaju lepo..... Pogledaj i sama, pa lepe po okrugle, pa ljuljaju sam tako....

saba

saba

Citat: bevana  08-01-2010, 20:47:56
e imate temu za to i niko vas ne dira.daj se bar ovde manite toga,pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

JAOOOOO pa ovo isto kao i tvoja slika, i ti sad tu nama nesto o moralu. Ali dobro necemo vise o sisama. A i ova slika nije nimalo bezobrazna, samo malo eroticna, isto kao i tvoj avatar koga gledamo svaki put kad nesto napises...... I LEPE OBE.... mislim slike.... a i sike....

Luna

Sabo smesta prestani da pijes, skroz si pobenavio od te kuvane! A kazes da je prirodna  :aq14:
I sa tobom da se sretnem...aaaa JOK  :xq006: :xq006: :xq006:
Ovamo ja covek domacin,kaktusi,kazan rakija,kaca kupus,a ono, posle litre rakije...vidim kakav si   :xq003:

saba

Moram da pijem, U VINU JE ISTINA

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Sabo, gledaj u te sise još malo dok si na slobodi. U 'aps to nema.  :xq005:

Luna

Sabo tema je ZEZANJE,a ne GOLE zenske!!!
Sta si bre navalio,idi tamo kod DEDE pa ih svlaci kolko hoces!

Mnogo mene briga sto ti pijes  :aq14:

micha56

Sabo, pa šta je to sa tobom. Jel ti to hoćeš mene da zameniš u svađi.
A, jok, to ne može bre.
Sad ću da dođem kod tebe čas - znaš da te znam, a ti mene jok?

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Sabo, ti si bukvalno shvatio nekadašnje značenje naziva teme: zezanje= :xq036::xq005:

Luna

Bas sam se nasmejala......u nekim zavejanim delovima zemlje je kratko nestajala struja  :xq003:proglasen je katastrofa alarm !!!
Kad se setim nestajanja struje u mom Paracinu :xq003: :xq003: sreca da mi ne poznajemo rec KATASTROFA!!!

government

luna jel si i ti zavejana , čujem da je cela Švapska pod snegom, mislimmmm baš bezvezeee kod nas juče sijalo sunce samo tako , moglo i u majičici da se šeta .      :aq21:
Naravoučenije . : SUNCE TUDJEG NEBA NEĆE TE GREJATI KAO DOMAĆE , VRĆI SE U PN. ŠTO PRE !       :xq008:

Luna

Citat: government  11-01-2010, 10:08:43
Naravoučenije . : SUNCE TUDJEG NEBA NEĆE TE GREJATI KAO DOMAĆE , VRĆI SE U PN. ŠTO PRE !       :xq008:
To znam davno!
Vratila bih se ali nema ko da me cuva! :aq02:

Zavejano je,zavejano...smrzlo.....ocuuu kuciiiii   

government

plata sitnica:   2 l dobre nedeljno i jedno prasence sa renom  i tamburaši na uvo ! Za mene   :aq01:
a za bevanu1 kg čokolade dnevno i 10 filmova na dan      :aq21:

government

Koju platu Sabi da damo ?

saba

Jel to znaci da sam i ja usao u uzi krug za "CUVARA LUNE"......
E pa ako je tako necete se bas provuci samo sa tim da mogu da je gledam, to jest vidim. Sta bre vi mislite, aaa.... tako jeftino da prodjete.

micha56

E, sve bi bilo u redu da Luna ne ume sama da se cuva.
Naucila ona to odavno. Jos od malih nogu.