Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Ja sam danas....

Započeo gremlin, 26-03-2009, 11:57:17

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 19 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

@svilena
ne ljuti se zezanje samo,ali bolje nemoj:

Pa sta  :aq16: :aq16: :aq16:
To nije zdravo! :xq008:

Ja najvise volim kad u Srbiji kad sam tamo padne sneg i pokrije sve kese,flase,zgazene kucice i macke...stroku...kad sve izgleda kako bi trebalo da bude!

Svilena

ma, ja sam sva polomljena, `de mogu da budu zdrave ovolike temperaturne razlike?

Luna

To "lomljenje" verovatno ima veze sa necim drugim  :aq21: nisam ga ni ja osecala pre 10-20 godina!

Vise bih volela i da budem polomljena nego sto moram od jutra da kuvam rakiju da bih makar dusu ugrejala! A sa rakijom sam uvek u deficitu.

Svilena

:aq24:
ono, sto jes`, jes` ... nisam imala visok pritisak pre 10 godina  :aq02:

Luna

a i taj pritisak... mislim da je to samo zbog vremenskih promena  :aq21:

Svilena

:xq005: :xq005: :xq005:

tako mi rekli na TV-u ... sve je to od vreme  :aq02:

Luna

:xq005:....da i meni su isto rekli za reumu....kazu pre 10-20 godine je priroda bila zdravija,promene ne tako drasticne!
Kazu: - Gospodja ,cim se klimatski uslovi ustabile bicete opet fit!!!
Pogotovu kad vam se temperatura tela izjednaci sa temperaturom zemlje!  :aq21:

micha56

Ma da ILOVACA leci sve.

tatoo

...izasla iz praznikâa, sutra se radi, a...

micha56

Jao sutra pocinjem da radim.
Ubicu se !!!!!!!

NameNo

... se ljutila na samu sebe zbog toga sto, sam ponekad nestrpljiva kao malo dete!
                                Hocu sve sad i odmah, iako znam da je to nemoguce.

zdravlje

Citat: opsena  10-01-2010, 19:25:14
              ... se ljutila na samu sebe zbog toga sto, sam ponekad nestrpljiva kao malo dete!

i sta si zakljucila?

MIK

NameNo

Citat: zdravlje  11-01-2010, 08:33:31
Citat: opsena  10-01-2010, 19:25:14

i sta si zakljucila?

O`š da ti šapnem?  :xq060:

Otvorenog uma  sam  za sve situacije  koje traze  koncentrisanost u haoticnom okruzenju...  :xq056:

Volim sebe cak i u ovakvim situacijama ...

NameNo

Inace, ja sam danas sasvim, sasvim dobro..

Svilena

...malopre dosla s posla i umorna kao pas!

Luna

....glibila se celi dan po snegu.... :aq25:

micha56

... poceo da radim posle odmora, pa mi nesto skripi sve u 16, kao onaj Lunin sneg.
Ne ide mi nekako, treba mi vreme da se naviknem, kao prvo da ustanem ujutru rano, a onda i da radim ....

NameNo

.... od jutra u iscekivanju ... nekih, nadam se dobrih vesti...:aq29:

SunđerBoba

...pospana, i dalje  :xq066: