Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Servis fotoaparata

Započeo milospn, 15-07-2009, 13:34:19

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

milospn

Interesuje me ko radi popravku fotoaparata u Paracinu,Cupriji i Jagodini?

gremlin

Moj komšija, ulaz do ulaza

Fanta

ko bre, gremli?

meni na izmaku digitalni...

Svilena

Citat: gremlin  15-07-2009, 13:51:02
Moj komšija, ulaz do ulaza

Ima li radnju, ili si mu ti Public Relations Manager?

gremlin

Aha ima i internet prezentaciju

www.malosutra.com   :xq005:

gremlin

Pazi radi link ne mogu da verujem   :xq005: :xq005: :xq005:

Fanta

Svilena

gremlin

Luna

bez zezanja, interesuje isto i mene.
imam staru savrsenu Praktika kameru koja ima neki mali defekt i zelela bih da je popravim.
ma li neki serviser?

Alkar

Radi Gremlinov komsija, ulaz do ulaza.

Luna

hvala od srca Alkar,ukucacu adresu u navigator! :xq001:

sinisa

Trazio sam i ja servis nakon sto mi je vernom Sony-u otisla 1 boja...
Nisam nasao nijedan a s obyirom na trenutnu ponudu i cene novih digitalaca... pretpostavljam da cista danguba pokusavati popraviti stari a ne kupiti novi...

Luna

Citat: sinisa  31-08-2009, 14:19:29
Trazio sam i ja servis nakon sto mi je vernom Sony-u otisla 1 boja...
Nisam nasao nijedan a s obyirom na trenutnu ponudu i cene novih digitalaca... pretpostavljam da cista danguba pokusavati popraviti stari a ne kupiti novi...

stari zelim da popravim iz principa,kao jednu dragu uspomenu,ali vidim jako tesko.

saba

A jel hocete da popravljate DIGITALNE ili MEHANICKE fotoaparate. Ima jedan tip u Cupriji koji ima veliku kolekciju fotoaparata, i koji se bavi i njihovim servisiranjem, poravkama.

Luna

Moj aparat koji zelim da popravim nije digitalan. Reci ako nije tajna.

saba

Ma nije tajna, znam ga iz vidjenja, znam i gde stanuje u Cupriji, imena trenutno ne mogu da se setim, ali nije problem da ga pronadjem, vidjam ga cesto po gradu. Cini mi se da imam negde i njegovu vizitku, probacu da je pronadjem pa cu postaviti ovde njegove podatke. Ajd pogledacu danas da je nadjem......

Luna

Neka,nije moranje ,i sada zivim bez tog aparata!

pentax

Bože, koliko naklapanja oko niokočega. Imam utisak da pojedini forumaši primaju platu na ovom forumu, u svakoj čorbi su mirodjija. Zovite Miću Deviznog i recite da sam vas ja poslao! 063 706 68 58. U potpisu Joca Pentax

Luna

A zasto je to naklapanje ako pitam jer neznam nikog ko to radi?  I kako se to obracas?
Hvala najlepse, ali sad bih ga radije bacila nego da ga po tvojoj preporuci opravljam!   :aq01: