Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Dodji mi, dodji mi, koji ces mi moj

Započeo dragnik, 24-09-2006, 20:24:45

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

zokiitalia

JEBOTE DANAS JE 27 10 2008, DA LI STE SVESNI DA SU PRODALI RUSIMA NAS NIS , NAFTNU INDUSTRIJU ZA PISLJIVIH 400 MILIONA EVRA,VREDI NAJMANJE 1300 MILIONA!!!NAJMANJE, I TO SVE SA NASIM BUSOTINAMA PO VOJVODINI!!!! VAMA SMETAJU RADNICI PO INIìOSTRANSTVU KOJI JEDVA HRANE DECU A DRAZE VAM JE KAD NEKO U DZEP STAVI 500 MOLIONA EVRA , UI UPROPSTI SRBIJU DEFINITIVNO

zokiitalia

EJ PRODALI SU NIS ZA PISLJIVIH 400 MILIONA EVRA,I MENI PISE TAMO NEKI KAKO NAMA ODGOVARA DA LOS STANJE BUDE U SRBIJI , ZIVIM OVDE DA PREZIVIM, UPRPASTILI SU NAFTNUNINDUSTRIJU SRBIJE JR VREDI BAR 1500 MILIONA , I TANìMO NEKI SLJAK PISE OOBICNIM LJUDIMA DA SU OBAVESTAJCI

Fanta

Draganik, laganooooo :aq22:

ebes ti sve to... i ja bi da budem malo placenik iz dijaspore  :aq29:

Ivanka

I ja bih da budem plaćenik iz diaspore, ali niko neće da plaća. Sve moram da zaradim sama.

zokiitalia

TACNO FANTA I IVANKA , NECE NIKO DA PLACA NEGO MORAMO SAMI DA ZARADIMO, PA JOS KAD UDJEM U BANKU U BG SLUZBENICA MOJE GODISTE , UZIVA NIJE  SE ZAJEBAVALA POS VETU KAO JA  , IMA PLATU 700,800 EVRA  pa joj citam na licu da bi mi otela i ono malo para sto imam na racunu,  E NEMOZE GOSPODO , POZZZ

svajcarac

Citat: zokiitalia  19-10-2008, 16:42:10
TACNO FANTA I IVANKA , NECE NIKO DA PLACA NEGO MORAMO SAMI DA ZARADIMO, PA JOS KAD UDJEM U BANKU U BG SLUZBENICA MOJE GODISTE , UZIVA NIJE  SE ZAJEBAVALA POS VETU KAO JA  , IMA PLATU 700,800 EVRA  pa joj citam na licu da bi mi otela i ono malo para sto imam na racunu,  E NEMOZE GOSPODO , POZZZ
Pa Zoki kad si mlad, lep pun para a jos naletit na takvu sluzbenicu koja bi malo i za Italiju u soping...
Pazi sta radis drugi put i kom salteru prilazis. wq170

STRANACH

E ljudi ne mogu da shvatim da mi jos pricamo o stranim placenicima i svetskoj zaveri.
Okrenimo se sadasnjosti bre,,,,
DOKLE VISE
Pa zar mislite da se 90% nas nebi ponasalo tako da ima para koliko i ti,mi koji smo to posteno ili ne zaradili u inostranstvu?
Pa pogledajte oko sebe momke i koji su u Srbiji zaradili puno love?
Po cemu se oni razlikuju od ovih koji dodju iz inostranstva sa parama?
PO TOME STO IH OVI U INISTRANSTVU POSTENO ZARADE........

MIK

:aq28:

dragnik, jel'proseta ti od onda do inostranstva? zanima me, kako si proso....ako si uopste mrdnuo iz Srbije!?