Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

ŠTA KOJI ZNAK KAŽE POSLE SEKSA?

Započeo autentik, 10-03-2007, 19:04:10

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Loremo

Ma dobre stvari i treba ponavljati :aq01: nego ne vidim vezu :aq15:

STRIPOTEKA

VEZA JE U TOME \STA KOJI ZNAK KAZE POSLE SEKSA\,VRATI SE NA OVNA

Loremo

Citat: STRIPOTEKA  26-07-2007, 20:55:44
PA,STA JE LOSE AKO DOBRE STVARI U ZIVOTU PONOVITE VISE PUTA
Mala ispravka!  Dobre stvari i treba ponavljati! Ali na Ovnovo "Super, hajde da to ponovimo", JA kazem "jesi li video negde daljinski". Toliko je bilo SUPER :aq01:

STRIPOTEKA

AHA,ZNACI BLIZANAC\TOLIKO JE BILO SUPER\,NE ZNACI DA NJEGOVA DRUGA POLOVINA MISLI ISTO,LEPA MOJA,PA TI SI PODELJENA LICNOST,A I TAJ OVAN,PAAAA,SIGURNA SI DA JE OVAN?

zs

Citat: Loremo  26-07-2007, 13:03:26
OVAN zeli da je car a daleko od toga da i jeste. :aq09: :aq12: A LAV jeste  kralj  :aq29:

zato lav i lavica imaju i po 2000 koitusa da bi dobili mladunce, kaljevski nema sta

STRIPOTEKA

JEEEEE,AL SI TI ZESCE UPUCEN U ZIVOTINJSKO CARSTVO,POHVALA,KRALJEVSKI NEMA STA

Loremo

Citat: STRIPOTEKA  28-07-2007, 07:14:46
AHA,ZNACI BLIZANAC\TOLIKO JE BILO SUPER\,NE ZNACI DA NJEGOVA DRUGA POLOVINA MISLI ISTO,LEPA MOJA,PA TI SI PODELJENA LICNOST,A I TAJ OVAN,PAAAA,SIGURNA SI DA JE OVAN?
Ma bio je ovan, sigurna sam i slozili smo se da ne treba ponavljati! :aq24: :aq24:   ALI  moja iskustva  sa ovnom su toliko skromna.... samo jedan put :aq24: Ova tema je cisto zezanje, pa sam joj tako i pristupila. OVNOVI, uzmite to u obzir! :aq04:

STRIPOTEKA

MA TACNO TAKO,JA ISKRENO I NE POZNAJEM LAVOVE,TO JE BILO NA KONTU TOGA DA JE ON KRALJ ZIVOTINJA,OVO I JESTE ZEZANJE I RELAKSACIJA,I TREBA TAKO DA SE PRISTUPI,SLAZEM SE

zs

Citat: STRIPOTEKA  28-07-2007, 09:08:35
JEEEEE,AL SI TI ZESCE UPUCEN U ZIVOTINJSKO CARSTVO,POHVALA,KRALJEVSKI NEMA STA

pa to i deca znaju :) samo ako su isla u zooloski vrt :)

STRIPOTEKA

Loremo

Poznavajuci device, licno i astroloski, tacno mogu da ih zamislim, pedantni, kakvi vec jesu, da odmah menjaju posteljinu, provetravaju... :aq24:

autentik

hehehehe

opet su pogodili, nemoguće da sam baš takav

pa ja ljudi nemogu ništa da sakrijem

OVO JE STRAŠNO

ONA

Strasno je sto zanemarismo ovu temu...

autentik

Imao sam devojku koja posle sexa kaže  mrtva ladna

Žedna sam - - -

bila je mnogo morbidna

ONA

SMEH,jos ako trazila pivcugu ( pijem da te zaboravim ).....

autentik

ma ne, tražila je vodu

ali je bilo tako plastična cela ta situacija

da na emotivnom planu nije značilo baš ništa

endzi

ja  sam  riba ali priznajem imam 14 godina nadam se da se neljutite  sto  sam na  forumu a  nisam punoletna!iskreno nemam iskustva u ovoj temi.

Lazarica

Endzi, jedan veliki pozdrav za tebe. Sa 14 godina nikome ne mozes da smetas. Samo mozemo da ti kazemo (zbog tvojih godina) BLAGO TEBI! Jedna velika pusa za tebe!!!

Mac

Hehe, e vala bas. Da mi je tvoje godine, ufff, mnoooogo bi mi bilo dobro!  :aq01: