Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vaša pitanja i sugestije

Započeo autentik, 06-03-2007, 15:14:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Svilena

Možda jeste stvar osećaja ili izbora, kako kažeš autentiče, to smo već apsolvirali, ali nije tačno da MI tu ništa ne možemo, denny se samo usudila da kao nova prozbori o nečemu što je očigledno i što se dešava zadnjih dana, ne favorizujući nikoga i ne kritikujući nikoga.

Posle nekih postova zadnjih dana, stvarno je mučno bilo šta dopisati, tako da se vratismo na početak priče da kvantitet ne daje kvalitet - ne juri broj, daj da poradimo na sadržini, dozovi one koji su ti nešto "radili" po forumu.

Ni ti mi ne deluješ izdefinisano, šta tačno želiš - ne "živiš" od foruma, ali ti je stalo do njega...
Manje tvrdoglavosti, svi po jedan korak napred i rešenje je tu.

Black

Citat: Svilena  11-03-2010, 14:45:50
Možda jeste stvar osećaja ili izbora, kako kažeš autentiče, to smo već apsolvirali, ali nije tačno da MI tu ništa ne možemo, denny se samo usudila da kao nova prozbori o nečemu što je očigledno i što se dešava zadnjih dana, ne favorizujući nikoga i ne kritikujući nikoga.

Posle nekih postova zadnjih dana, stvarno je mučno bilo šta dopisati, tako da se vratismo na početak priče da kvantitet ne daje kvalitet - ne juri broj, daj da poradimo na sadržini, dozovi one koji su ti nešto "radili" po forumu.

Ni ti mi ne deluješ izdefinisano, šta tačno želiš - ne "živiš" od foruma, ali ti je stalo do njega...
Manje tvrdoglavosti, svi po jedan korak napred i rešenje je tu.

+ 1

Fanta

5+

:xq003:
edit - za Svilenu

nije me bilo neko vreme i vi napraviste papazjaniju. Strasno. odo da se napijem od muke, a vi mozete da mi se pridruzite.

uostalom, nije lepo a ni zdravo svadjati se. Zna se ko je gazda i ko odredjuje pravila. na nama je da pravila prihvatimo ili ih odbacimo.

Tako i ja radim u svome preduzecu  :aq01:

government

Fanta

government

Imaš preduzetje ?! Oooooo svaka čas . kaće čaštjenje za preduzetje?

Fanta

kad napravim sajt  :xq005:

al' da se ne svadjamo koj ce vise da popije

i kome sam vise, a kome manje dala  :aq01:

Black

Gledam ovu temu o pokojnom Zoranu Đinđiću...pre nekog vremena bi ovde izginuli od diskusija na tu temu , neko bi ga napadao , neko branio i bilo bi milina postovati i diskutovati...a vidi sada....nigde nikoga...
( napominjem da sam uzeo loš primer teme jer je povod ovoj temi nažalost smrt jednog čoveka...)

Black

Pa , kada diskutuješ sa radikalcima ......

Black

Citat: ZekaJA  13-03-2010, 23:30:34
Aaaaaa, ima takvih ovde? :xq009:
SREĆOM , sve manje i manje...a bilo ih je , ihaj...pa da vidiš kada se dohvatimo mi iz demokratskih snaga i oni , iz reakcije i opozicije , samo leti perije , hahaha . Al oni uvek hvataju na galamu i dreku , nikada na činjenice i fakta pa smo ih tako uvek ubili u pojam, hahaha :xq011:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

To vi demoNkrate mislite.  :aq01: A ja više nisam radikalAC. Ja sam u međuvremenu NAPREDovao.  :aq01:

Ali generalno ne volim svađu. Oduvek sam pričao devojkama-bolje da se  :xq036: nego da se svađamo. Od svađe nema nikakvog interesa, raste krvni pritisak i stres i samim tim se povećava opasnost od srčanog i moždanog udara a od  :xq036: ima višestruke koristi.  :xq066:

:xq005:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Black

Šta sam ti reko....vidiš i sama...hehehehe

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: ZekaJA  13-03-2010, 23:51:40
Imas uvek ovako jake argumente?  :aq15:

A kad mi nestanu argumenti i činjenice 'vatam nož i sataru u ruke i počinjem da koljem tašte i svekrve po kućama. A snajke masiram ručno.  :aq21:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Black

Maseru , sad ćemo te u kafez , ne plaši damu....Zeko , nije on toliko loš al nekad podivlja... :xq005:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: Black  14-03-2010, 00:02:25
Maseru , sad ćemo te u kafez , ne plaši damu....Zeko , nije on toliko loš al nekad podivlja... :xq005:

Nekad ? Što bi rek'o Vanja Bulić-uvek ponekad.  :xq005:

Black

Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  14-03-2010, 00:04:27

Češće ponekad   :xq005:

Black

[/quote
Citat: ZekaJA  14-03-2010, 00:05:36
nije dama plasljiva  :aq12:

OPA...ondak džabe ripas po tastaturi , Maseru... :xq005:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: Black  14-03-2010, 00:05:58
Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  14-03-2010, 00:04:27

Češće ponekad   :xq005:

Ali ne 'vatam one satare baš svaki dan. Nedeljom pauziram.  :xq005: