Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

The Doors

Započeo autentik, 01-04-2006, 08:27:22

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 101 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Citat: mihac_sr  08-12-2007, 20:40:55
ma znam ja to, kao ona prica ali koja me stvarno nervira kad neko kaze to sam slusao dok se nisam (recimo) ozenio, ili tome sl, sto 100% nije tacno. nesto sto si voleo punim srcem nikad neces ostaviti niti zameniti.

videćeš  -  muziku nikad ne možeš da voliš kao što voliš ljudsko biće

tako da je lakše da preboliš - ili zaboraviš

mihac_sr

ne bih se slozio,ni jedno ni drugo se ne zaboravlja, a voli se sisto,iskustvo mnogo godina je iza mene...

MisterA

Zbog Doorsa sam poceo da pusim travu, i onda, jbg,  predjem na Acu Lukasa.......hehe. :aq16:  Trazim zid da glavom udarim .... Brake on through.

Louis

Kad vec pomenuste film, mislim da je Autentik to rekao, najveca stvar kod tog filma je to sto su bivsi "DOORS"i  izjavili da su se zacudili za vreme snimanja kad je Val Kilmer poceo na bini da se ponasa isto kao Jim!
Kaze Manzarek da mu se cinilo da je to ipak Jim a ne Val!
Film za sva vremena! :aq29:

autentik

u toku je emisija Autentik Shou  na  radiju Autentik

https://www.radio.autentik.net/

i pesme grupe The Doors

celo vece

tatoo

Citat: autentik  01-04-2006, 08:27:22Koja je to njegova pesma koja pokrece vas?

dosta njih, ako ne i sve, sve zavisi od datog trenutka....

a trenutno  People Are Strange

Sone

Sone

NameNo

James Douglas Morrison је biо амеricki pеvаč, tekstopisac, pisac i pesnik.
Rođen je u Melburnu, Florida, 8. decembra 1943, а umro је 3. јula 1971. u Parizu.
Biо је pеvаč i vоđа rок grupе The Doors i smаtrаn је zа јеdnоg оd nајhаrizmаtičniјih pеvаčа u istoriji rок muzikе.
Таkоđе је i аutоr nекоliко кnjigа pеsаmа, kratkih dokumentarnih filmоvа i ranih muzičkih spotova.
Моrisоnоvа smrt u 27. godini  је zaprepastila njegove obožavatelje.
Мorison је sahranjen u Uglu pesnika, na poznatom groblju Per Lašez u istočnom Parizu.
Okolnosti njegove smrti i tajna sahrana su bile predmet beskrajnih glasina i igrali su značajnu ulogu u mistici koja nastavlja da ga okružuje.

Ime The Doors (Vrata) dolazi od imena knjige Oldosa Hakslija, Vrata opažanja, koje je pozajmljeno iz citata Vilijama Blejka: Kada se vrata opažanja očiste, bilo koja stvar će se pojaviti čoveku onako kako jeste, beskrajna.  Vrata sе mogu smatrati kao prelaz između dva sveta; ne znaš šta se dešava u drugom svetu ako ne pređeš prelaz. Каkо је Morison tо iskazао: Postoje poznate i nepoznate stvari, а između njih su vrata.

preuzeto sa wiki

FLOYD

ZA 30. GODISNJICU NJEGOVE SMRTI

autentik

Ladno sam bio u Parizu na njegov grob... upalio sveću a posle groblja u gradu zapalio džoint u njegovo ime...

lepa vremena.. davne 2000 godine... Zahvaljujući mojoj Snajki i Bratu  doživeh i to... doduše kao kroz maglu se svega toga sećam .. kao neki san ali BIO SAM TAMO...

autentik

hehehehehehe... možda...

Sone

NameNo

MIK

Fanta

Citat: autentik  14-03-2010, 14:16:27
Ladno sam bio u Parizu na njegov grob... upalio sveću a posle groblja u gradu zapalio džoint u njegovo ime...

lepa vremena.. davne 2000 godine... Zahvaljujući mojoj Snajki i Bratu  doživeh i to... doduše kao kroz maglu se svega toga sećam .. kao neki san ali BIO SAM TAMO...

a kad si bio TOPLO tamo?

ocu i ja kod tvoje snajke i brata.
vidim, uz gostoprimstvo ide i dzoint u cast Doorsa i snova

autentik

Gostoprimstvo da... Dzoint je morao da ide tajno da niko ne zna...

Fanta

i sad svi znamo da si kod brata i snajke pusio dzoint

kako ovo tajno zvuci  :xq005:

autentik

Pa tada je bila tajna... mnogo to davno bilo... sad nema svrhe više tajiti...