Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Desavanja u i oko biblioteke grada

Započeo ilija7777, 16-04-2010, 00:06:20

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

ilija7777

ae posto sam bukvalno svaki dan tamo, da kachim ovde informacije o svemu i svachemu...za prvi post, prva vest   :aq17:

autentik

treba da otvorim jednu stranicu o njima ali ne stižem... kažu da će uskoro i sajt da puste u rad...

Svilena

Citat: autentik  16-04-2010, 09:12:24
... ali ne stižem...

:xq009: 

ne znam zašto sam očekivala takav odgovor!

:aq21: :aq21: :aq21:

ilija7777

khm, kul...inace, stigli su do cini mi se 9000 unosa u cobissu...respect, ušili smo paracinsku biblioteku mislim za duplo :)

osica

Citat: ilija7777  16-04-2010, 11:33:43
khm, kul...inace, stigli su do cini mi se 9000 unosa u cobissu...respect, ušili smo paracinsku biblioteku mislim za duplo :)

Molim malo pojasnjenje???? o cemu se radi, kakvi unosi,.... gde..... Izvinjavam se sto neznam..... jer ako ovaj moj post procita luksa, da ne bude ponovo da se covek cudii i da mi napise:
"Ne mogu da verujem da postoji neko da nezna"

ilija7777

https://www.vbs.rs/cobiss/
edit-sad radi link...ide se na javne bibl pa tamo ima link za biblioteku dusan matić ...

osica

posmatrac

Biblioteka Cuprija je na Facebooku, zanimljivo...

ilija7777

posmatrac

Narodna biblioteka "Dusan Matic" organizuje gostovanje velikog teatra iz Jagodine.
U cetvrtak, 20. maJa, sa pocetkom u 20.00 sati, u sali Muzicke skole (u centru grada) odrzace se pozorisna predstava "MLACENICI I PLACENICI".

ilija7777

da ne krecem opet...

Wlaja

Citat: autentik  16-04-2010, 09:12:24
treba da otvorim jednu stranicu o njima ali ne stižem... kažu da će uskoro i sajt da puste u rad...

Uposli radnika ... Hahahhaha ...
Mislim, nije da se ne nudim ... :))))))

ilija7777

sto ja rece juce, nije problem zavrsiti pos'o, problem je naci ko ce to da plati xD

ilija7777