Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Volite li vi Srbiju !?

Započeo autentik, 26-01-2007, 22:27:11

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Sone

MIK

FLOYD

Sone

Sone

sonja

ovo  postade  muzicki deo  , ono  nesto  nemamo radio vise  aj da se  pozdravljamo  preko   dijaspore ...kao da  smo mi  koji  zivimo  na ,,na zapadu ,,..seljacka  stoka   spremna  za  klanje .....zahvaljujem da ste i ovu temu  unistili ....

Sone

Citat: sonja  18-04-2010, 10:31:29
ovo  postade  muzicki deo  , ono  nesto  nemamo radio vise  aj da se  pozdravljamo  preko   dijaspore ...kao da  smo mi  koji  zivimo  na ,,na zapadu ,,..seljacka  stoka   spremna  za  klanje .....zahvaljujem da ste i ovu temu  unistili ....
:aq20:

MIK

Sone

MIK

100le

CitatVolite li vi Srbiju !?
:xq005: smesno pitanje?!
https://www.youtube.com/watch?v=_Dl2dHmcmRc

:xq008: naravno da DA!

denny

Rado sam gledala ove teme o diaspori, sada vidim da se i one okupiraju kicom...prerasle su u "pozdrave i zelje" i jevtine vasarske kopije.
Za takve stvari postoji, sad videh "korpa" .
Gospodj Sonja je bila u pravu kad je kazala da je tema upropascena, nazalost.

FLOYD

Citat: denny  30-05-2010, 00:35:08prerasle su u "pozdrave i zelje" i jevtine vasarske kopije.

NARAVNO, KO JE U DIJASPORI RAZUMECE.
A I MESTO JE ADEKVATNO ZA POZDRAVE ONIH KOJI VOLE SRBIJU.
KORISTIM PRILIKU DA, IZ DIJASPORE, POZDRAVIM SVE SRBE U SRBIJI, A I ONE KOJI BORAVE VANI.

https://www.youtube.com/watch?v=DUb__KUXpbg

P.S.: MOREE, DENNY, NE RECE DA LI VOLITE VI SRBIJU BRE?

denny

Hm, ma nastavite samo, ako moderatorima nije stalo da teme budu sa nekim sadrzajem, zasto bi vama?!
Lepo je ipak videti da ste naucili da kopirate, i to je  mozda neki dokaz ljubavi prema Srbiji. Po vama.
Sa srecom i u inat onima kojima se to ne dopada!

FLOYD

TI SIGURNO NISI VAN TEME, DAO/LA SVOJE OBRAZLOZENJE.
AJD PREDLOZI NAM KAKO DA ODGOVORIMO NA PITANJE TEME ONAKO KAKO TEBI ODGOVARA DA BI BIO/LA TI JEDAN/NA ZADOVOLJAN/NA.
AJD OBJASNI NAM, PROSVETLI NAS.
ODAKLE SI I GDE SI U DIJASPORI?

Ivano

Iako nisam rodjen u Srbiji,  rodjen u Republici Srpskoj ,  ja volim Srbiju puno.  Imalo je ljudi koji nisu bili dobri ka nama izbeglicama, a imali je fantasticni ljudi. Oni odbri su ostali u nasim srcima. Mada znam ljude koji su rodjeni u Srbiji posle izgubili svoj indetitet u dijaspori te im srbija nista ne znaci. Sve je do osobe i kako gledaju na stvari neke.

Fanta

Dijasporo,

volimo i mi vas!

sonja

MIK

autentik

Srbija je samo jedna...  kako da ne voliš zemlju u kojoj si rođen...