Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vaša omiljena TV serija

Započeo SunđerBoba, 04-05-2009, 00:40:23

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

bebironac

one koje uvek rado gledam

strane:
uvod u anatomiju
alo alo
sex i grad
vil i grejs

domace:
pozoriste u kuci i stara i nova verzija
otpisani

bobo hocu ja uvod u anatomiju molim te,molim te,molim te,molim te,molim te,molim te,uostalom trudnica se ne odbija hahahahahahahhaha

Black

Ivanka

tatoo

bebironac

bobo ti mene vise ne volis  :aq25:

jagodica bobica

JA obozavam serije, i gledam sve, ali omiljene su mi Prijatelji, Sex i grad, Ocajne domacice. Gledam Beverli Hils, Uvod u anatomiju, Alo Alo...
Od domacih serija nadam se da ce uskoro reprizirati Ljubav na seoski nacin

Didi

Smailville,Heroes......zakon

SunđerBoba

Citat: bebironac  06-09-2009, 14:50:27
one koje uvek rado gledam

strane:
uvod u anatomiju
alo alo
sex i grad
vil i grejs

domace:
pozoriste u kuci i stara i nova verzija
otpisani

bobo hocu ja uvod u anatomiju molim te,molim te,molim te,molim te,molim te,molim te,uostalom trudnica se ne odbija hahahahahahahhaha
Citat: bebironac  13-09-2009, 20:12:05
bobo ti mene vise ne volis  :aq25:

Čekaj...nisam bila tu! Daj adresu da ti pošaljem  :aq29:

SunđerBoba

Glumica Elen Pompeo, koja u seriji "Uvod u anatomiju" tumači lekarku Meredit Grej, rodila je devojčicu.

"Njeno ime je Stela Luna Pompeo Ajveri. Rođena je 15. septembra u Los Anđelesu", rekao je danas glumičin predstavnik za medije časopisu US Weekly.
Elen Pompeo (39) i njen suprug, muzički producent Kris Ajveri (41), venčali su se 2007. Prikazivanje nove sezone serije "Uvod u anatomiju" počeće 24. septembra u SAD.

(Blic)

SunđerBoba

Danas počinje emitovanje šeste sezone u Americi, znači...torente dobar dan!

SunđerBoba

Ja sam rekla šta sam rekla. Imam sve. Ali ajde samo da ne ispadene da piraterišem....

bebironac

aaaaaaaaaaa boba ajde da ja opet ponovim,TI MENE VISE NE VOLIS!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

SunđerBoba

Citat: bebironac  24-09-2009, 19:48:03
aaaaaaaaaaa boba ajde da ja opet ponovim,TI MENE VISE NE VOLIS!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

A ne  :aq12:. ne čitaš pažljivo moje postove. Samo kaži kako da ti ih dostavim i eto ih. Stižu!

bebironac

hahahahhaha izvinjavam se,a ja mislila da me ne volis vise hahahahhahaa,dobijas mail na pp

SunđerBoba

Citat: bebironac  24-09-2009, 22:06:14
hahahahhaha izvinjavam se,a ja mislila da me ne volis vise hahahahhahaa,dobijas mail na pp

Zar ja? Oličenje ljubavi i dobrote na ovom mestu? C,c,c,c,c!  :aq12:

ilija7777

droga... al ja sam se skinuo! lucky me!

SunđerBoba

Citat: bevana  27-05-2010, 23:31:42
navukla sam se na Gray's anatomy  :aq01:

Ja nikako da pogledam šestu sezonu. Ali čekaj, zar nije ovo tema o filmovima  :aq15:

SunđerBoba

Citat: bevana  28-05-2010, 14:16:57
jeste,tema je o filmovima ,ali me mrzelo da trazim serije   :xq018:
Evo, i to je rešeno Bev  :xq001:
Citat: bevana  28-05-2010, 14:16:57
inace,ostala mi je jos 24.epizoda iz 6. serijala i mogu ti reci da je luuuuuudo.
Valjda ću naći vremena da pogledam  :aq25:
Kraj pete sezone me ostavio sa otvorenim ustima ceo minut  :xq011:

SunđerBoba

Citat: bevana  30-05-2010, 12:54:47
zato sam ja odgledala kraj petog serijala i odmah i nekoliko epizoda iz sestog (da se povratim) :)

Pa, i ja ću morati da pogledam par poslednjih iz pete sezone. Gledala sam je još...pa, ima dosta vremena. Nego, nikako da se svrtim  :xq010:

SunđerBoba

Ponovo "Sex and the City"  :xq011: i "Miss Marple"  :xq011: