Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Aqva Park Jagodina

Započeo autentik, 05-05-2007, 19:31:28

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 19 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

pa nisu još sigurni a sobzirom da je zima trenutno

otvoriće ga prvi dan kad bude bilo toplo

autentik

KIMI

U Blicu cudan tekst koji pocinje recenicom da se cene nisu menjale a onda direktor najavi novu cenu od 400 din. Ja deci kupim mesecne od 1500 din i to je  izdatak ne mali ,a tek ovako je preskupo. U novostima isto direktor racunao koliko kosta dan i tamo je jeftinije ali dodje da 10 dana sa smestajem kosta 600 evra.
Mene brine sto od silnih fabrika nista ne radi i niko u Jagodinu ne dodje a tri industrijske zone imamo, opstinari obisli pola Evrope nudeci najbolje uslove u Srbiji.

Ivano

Ma da bre mesto je skupo za lokalne i njihov standard. 4-5 Eura ulaz  (sad je malo manje jer je dinao opao). Onda dok popijes nesta i pojes, a decica uvek nesto da kricnu. Tako je bar po mojoj racunici i od ljudi sto sam cuo.

nesa_skazi_acelera

skup ulaz,SKUP,PRESKUP!mesecna karta i moze da prodje,ali jednodnevna od 400 dinara je preskupo za nase uslove!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: autentik  21-05-2010, 21:29:11
Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  21-05-2010, 20:31:11
Jel ga preuzela Banca Intesa ?

ne

Jel si siguran ? Ja sam čuo da ga je preuzela banka zbog dugova.

leptirica

Citat: KIMI  04-06-2010, 18:00:42
U Blicu cudan tekst koji pocinje recenicom da se cene nisu menjale a onda direktor najavi novu cenu od 400 din. Ja deci kupim mesecne od 1500 din i to je  izdatak ne mali ,a tek ovako je preskupo. U novostima isto direktor racunao koliko kosta dan i tamo je jeftinije ali dodje da 10 dana sa smestajem kosta 600 evra.
Mene brine sto od silnih fabrika nista ne radi i niko u Jagodinu ne dodje a tri industrijske zone imamo, opstinari obisli pola Evrope nudeci najbolje uslove u Srbiji.

130e smestaj na krfu 12 dana u julu mesecu , pa vi vidite .

gavran82

Глупости!
Да је срећа да ти за Крф треба само тих 130е!

leptirica

kazem 130e samo smestaj, kad dajes pare makar da znas za sta dajes

autentik

AKVA PARK JAGODINA - JUN 2010.

Više slika ovde ------->>>>   https://www.jagodina.autentik.net/2010/akva_park.php

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ako stvarno digli na 400 din. će da im se smanji poseta garant. A i treba.

FLOYD

PA DOBRO NIJE NI TO LOSE
MANJA GUDZVA, BOLJA UZIVANCIJA ZA TE PARE
NEGO JEL POPRAVISE ONAJ TOBOGAN STO IZVLACI KICMU? MISLIM KAD SE SPUSTIS NIZ NJEGA PREPIPAS KICMENI STUB DA VIDIS DA L SU TI SVI PRSLJENOVI NA MESTU

autentik

Citat: bevana  25-06-2010, 12:54:17
ala je prazno  wq56

to je slikano odmah na početku... naravno da nije tako prazno...

Mac

Citat: bevana  26-06-2010, 10:56:42
de nije prazno.....
Pa jeste prazno, ali nije bas toliko kao na ovim slikama. Mada tek posle ove kise krece prava sezona jer se deca tek skoro raspustila.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ma preterali su sa cenom.

ilija7777

baš nisu, to je ekonomski, rokneš visoku, pa malo spustiš, i svi nagrnu.

cukammunem

Zelim da kazem da sam toliko razocarana ,zbog naplacivanja mesecnih ulaznica za akva park,znaci deca koja imaju moze da idu,a ona koja nemaju ne moze..i to kad se odvoji jedva od nasih sirotinjskih plata da deci uplatimo,oni ili pune bazene,i pet dana kao ne radi,pa plus visa sila ..kisa,..mislim treba taj Gradonacelnik da se pita odakle cemo deci priziti,,a znamo svi da on dobro zna kakva je situacija,ja mislim da za gradjane Jagodine ipak treba neki popust,hvala na akva parku,gledacemo ga na interntu...neka uzvaju gastarbajteri i oni koji imaju .ja nemam  a to nekog tamo nije briga.hvala

cukammunem

pa dobro ako je zima ,i pune bazene ,treba da vode evidenciju i prebroje dane kada nije posecenost da deci produze tu mesecnu kartu,jer ne treba tamo samo karta treba i da pojedu nesto..nego nema veze ko vas sisa nece da idu oni koji nemaju i dovidjenja.

Wlaja

Cena je komotna.
Zna se ko dolazi na jedan dan, a ko svaki.
1500 kinte za mesec je lepa cena pa makar da odesh i 5x, a mozesh svaki dan.
Kad odesh na more, ako ocesh negde da smestish dupe morash da platish 10e za lezaljku po danu/osobu.
Sve plaze su prepune lezaljkama, te nema gde peskir da se stavi.

Tako da aqva nije more, ali moze da prodje kao zamena sa mesecnom. :D

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ne možeš da porediš Akva park i more.