Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

DESAVANJA U JAGODINI! ! !

Započeo groucho, 30-05-2007, 17:20:04

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 40 gostiju pregledaju ovu temu.

krimortus

Savic? na njega mislim...kovrdžavi visokimada nisam ga video sinoc.. inace...arghhhh

autentik

POČELA NOVA AKADEMSKA GODINA

Prvog oktobarskog dana nova akademska godina zvainično je počela za više od 230 hiljada studenata drzavnih i privatnih fakulteta u Srbiji. U Jagodini su brucošima Pedagoškog fakulteta u anfitetatru ove visokoškolske ustanove uz zvuke zvona sa crkve Svetog Arhangela Mihajla po tradiciji uručene studentske legitimacije, indeksi, dok su istog popodneva u najvećem pomoravskom gradu svečano otvorene i nove prostorije privatnog Megatrend univerziteta. Ovoj manifestaciji prisustvovaleo je više ministara, a okupljenim studentima i gostima između ostalih obratio se i potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić.

Više slika ovde ---------->>>>>>>    https://www.jagodina.autentik.net/2010/akademska_godina.php

Svilena

.

KIMI

Megatrend sve ima sem amfiteatra. Posle otvaranja su ih rasporedili po kucama.

krimortus

na ovim slikama svega ima sem studenata :]

Fanta

Citat: Svilena  04-10-2010, 13:44:55
Citat: autentik  04-10-2010, 12:42:35
Ovoj manifestaciji prisustvovaleo je više ministara, a okupljenim studentima i gostima između ostalih obratio se i potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić.

ovako https://www.youtube.com/watch?v=-8KT-GNoKzo&feature=related:aq18:

:xq005: :xq005: :xq005:

Citat: krimortus  04-10-2010, 16:48:08
na ovim slikama svega ima sem studenata :]

ne mislis valjda da je otvaranje bilo zbog studenata?  :aq01:

krimortus

ma razocaran sam :D

trebalo je da srede cuvenu skolu preko puta Elmosa al' od toga nista...zna li neko zasto? jel zbog industrijske zone za koju se, citiram, bas pre neki dan javila jedna zainteresovana kompanija :D?

Svilena

.

Fanta

Citat: krimortus  05-10-2010, 08:39:24

trebalo je da srede cuvenu skolu preko puta Elmosa al' od toga nista...zna li neko zasto? jel zbog industrijske zone za koju se, citiram, bas pre neki dan javila jedna zainteresovana kompanija :D?

e, pa treba nešto da se ostavi i za narednu predizbornu kampanju.
Uostalom, ko od škole video vajdu... ta valjda znate da dinastiju Marković zidanje škola ne zanima baš mnogo  :aq18:

Svilena

.

Fanta

ah da  :xq003:

da sačekamo i vidimo za koju će srednju školu mlađani Marković da se operdeli pa da očekujemo renoviranje  :aq01:

lms0605

Citat: autentik  04-10-2010, 12:42:35
POČELA NOVA AKADEMSKA GODINA

MMMMM .... mlada piletina stigla u Jagodinu....

Wlaja

Citat: krimortus  05-10-2010, 08:39:24

Ajmo ovako.

Bio je fazon da je Megatrend zavrsi i opremi u skladu sa novijim tehnologijama. Kao poklon dobio bi donje prostorije na koriscenje od nekoliko desetina godina.
Medjutim, EGS Nikola Tesla se pobunila na tu ideju, jer je ta skola prevashodno namenjena njima, i naravno zele da njihova i ostane.
Ono shto je sigurno, kao odmazda sto se Nikola Tesla nije slozila je tuzba pedagoskog fakulteta ka srednjoj skoli u kojoj traze da napuste njihove prostorije.

Ovo su kuloarske price u kojima verovatno ima neke istine. Doduse niko ne zna tacnu stvar. Ali sigurno ce iznajmljivanje lokala u Plavusi od strane Megatrenda mnogo vise kostati no sama adaptacija skole koja je skoro pa zavrsena. :)

krimortus

ona je skoro-pa-zavrsena vec skoro deset godina...nema od toga nista

Fanta

Za tu školu su do sada dzabe davali novce. Pouzdano znam da je falš odrađeno i da su investicije skoro tolike da je bolje da tu zgradu sruše pa da zidaju novu!

FLOYD

SLAZEM SE FANTA U POTPUNOSTI

autentik

krimortus

sutra  vasar...cisto da se zna :)

jagodinka_

E, vala autentik nesto dobro i od tebe. Super su slike iz vrtica,nasla sam unuka na njima.

autentik