Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

>Sta slusate dok ovo pisete?<

Započeo nickollica, 23-02-2007, 15:29:00

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 28 gostiju pregledaju ovu temu.

zs

Citat: autentik  13-09-2007, 20:46:57
pa eto, možda nekad naiđeš na neku oesmu koju si tražio a nisi mogao da nađeš  a neko je napisao da je sluša pa možda ti pošalje

ovo je tema kao i svaka druga

možda ti da ideju da i ti slušaš to zato što nisi odavno slušao

ma ok, ali onda opet ne vidim svrhu postova poput posta "apsolut radio" - kako da mi posaljes tu pesmu :)

uzgred, svih pesama ima na netu, i lakos e daju naci ;)

autentik

pa jbg.

kad ne znam kako se zovu pesme

važno da je dobra muzika - pa zbog toga i stavljam

zs

Citat: autentik  13-09-2007, 20:52:41
pa jbg.

kad ne znam kako se zovu pesme

važno da je dobra muzika - pa zbog toga i stavljam

znam, ali tako vise zvuci kao reklamiranje tog radija. uz to sta reci o radiju koji nikada ne pomene pesme koje pusta :)

autentik

pa nekad pomenu, koja ti radio stanica uvek svaku pesmu pomene kako se zove

Nijedna to radio stanica u gradu ne radi

a reklamama nikad dosta  -  Sta mislis el ima neka osoba koja nije čula za kokakolu

pa oni opet daju milijarde za reklamu

---------------

a i radio je baš super, to je samo jedan moj post na svakih 5 ili više, nisam napadan samo volim da kažem i da iznesem ono što slušam

ne treba mi zamerati na tome

Rope

istina, da; da si slusao moju vecerasnju emisiju, mog'o si da cujes najave svih pesama [i vise od toga, sto rece jedna reklama]

inace, posto sam siguran da vas to jako interesuje i da celo vece cekate upravo na to, slusam svoj, mozda, omiljeni album: No More Shall We Part - Nick Cave & The Bad Seeds

autentik

Ma slušao sam te, i najavljivao si sve pesme, samo ja to nikad nisam slusao, pa mi je bilo nepoznato

a pesme su bile izabrane i dobro zvučale

zs

Citat: autentik  14-09-2007, 07:48:13
Ma slušao sam te, i najavljivao si sve pesme, samo ja to nikad nisam slusao, pa mi je bilo nepoznato

a pesme su bile izabrane i dobro zvučale

a sto si onda izjavio:

Citat: autentik  13-09-2007, 20:58:35
pa nekad pomenu, koja ti radio stanica uvek svaku pesmu pomene kako se zove

Nijedna to radio stanica u gradu ne radi

autentik

Pa sinoć kada je ROPE imao emisiju, on je pričao koje pesme idu - TO JE PONEKAD

inače nikad ne pričaji. tj.ceo dan ne govore

zs

Citat: autentik  14-09-2007, 08:27:03
Pa sinoć kada je ROPE imao emisiju, on je pričao koje pesme idu - TO JE PONEKAD

inače nikad ne pričaji. tj.ceo dan ne govore

ma ok, nije to problem, samo bi trebao da pored toga sto napises povremeno apsolut radio napises i nesto zbog cega je interensantan i slusas ga.

naravno da nikada nije dovoljno reklame, ali koka kola za razliku od apsolut radija ima izgradjeno ime, ima brend, pa shodno tome je dovoljno da se kaze koka kola i svi znaju o cemu se radi, u slucaju apsolut radija, gde se radi o start up firmi, ipak ljudima treba nesto vise infromacija da bi se zaintrigirali, posebno informacija koje ukazuju na razliku u odnosu na konkurenciju, a ne ovako. oni su mali, nemaju ime i cesto pominjanje anonimusa ipak ume da bude zbunjujuce, cemu toliko potenciranje na nekom nepoznatom, po cemu je on bolji od konkurencije (osim sto manje postoji na trzistu)?

autentik

aaaaa

ma ok  -  i to sam napisao na početku teme pa ko je čitao on zna

NJIHOVA  PREZENTACIJA USKORO  -  gde možete pročitati i nešto više o njima

Rope

yay! :) Evo, ja sam uprilicio sebi reprizu emisije kad se vec Apsolut radio ne seca da bi trebalo! :D Dobra bila, majku mu! :D

Ivanka

nickollica

Nick Cave And The Bad Seeds-As I Sat Sadly by Her Side

Rope

ovaj me kopira! :) Everybody's Gotta Learn Sometimes

nickollica

haaaa....moguce....

D:\finished\Pyx Lax\2000 - panic! the remixes\02 - Epapses agapi na thimizeis main mix.mp3

Rope

the Knife - We share our mother's health

ookkii

Rope

Monsieur Serge Gainsbourg Revisited

ONA

MASSIMA - vjestina (2)
Pokreni me

Ivanka

pediculis pubis- B. Djordjević, G. Bregović