Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Kaspersky

Započeo Black, 14-03-2009, 11:20:19

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Alkar

Zockey

Citat: Alkar  08-11-2010, 06:17:28
Naravno, zove se Sophos

https://www.sophos.com/

Kakva su vam iskustva sa njim, mozete li to podeliti sa nama?

Alkar

Ne moras da mi persiras. Ne znam kolko ce to vama da bude korisno, jer ja mogu da vam pricam kako se Sophos ponasa na serverima i kako se dopunjuje sa hardware-skim CISCO Firewall.
Ono sto njega karakterise je da mozete da podignete sopstveni update server, sto znaci da morate da skinete nove anti virus definicije samo jednom na vas server, a svi klijenti se updatuju sa servera u lokalnoj mrezi. Ovo je vrlo znacajno za mreze od vise hiljada racunara jer neverovatno stedi vreme i novac.
Sophos je kao i vecina AV aktivan i relativno lako se konfigurise da zadrzite zadovoljavajucu latency na mrezi.
Sa klijent strane default podesavanja su prilicno dobro izbalansirana mada se oseti minimalno usporenje racunara. To je u neku ruku i normalno jer Sohpos skenira RAM u realnom vremenu. Ovo usporenje se u 99% slucajeva ne oseca sem ako radite sa streaming failovima. Opet kazem to je normalno jer ako nemate usporenja znaci da AV ne radi svoj poso.

Stvarno ne znam sta vise da vam kazem a da moze da bude korisno za vas? Ako se neko nesto seti neka pita.

Zockey

Hvala!
Inace ja sam za nekih 4 godine isprobao nekoliko antivirusa i Internet Security resenja, KAV- KIS, NOD32 - ESET SS, BitDefender IS od verzije 2007 do 2011 i jos neke...
Trenutno sam na novoj Avira Premium Security Suite sa 3-mesecnom licencom.

Bojanica

On je komercijalni program dakle prodaje se. Imas na netu kopija po raznim mrezama tipa rapidshare...

Ma da on je meni trom kao beli medved...

donwlayco

:xq003: :xq007:

..taj  Avira Premium Security Suite je kao uspavana lepotica isto vazi i za Norton, bio sam dve godine sa Avirom rezultati polovicni, sada sam sa Kaspersky PURE...gura za sada..

:xq009: :xq066:

ukoliko ste dobili virus probajte Kaspersky Virus Removal Tool, mislim da je free za skidanje, pre instalacije obavezno procitajte upustvo kako upotrebiti  Tool...

https://www.kaspersky.com/virus-removal-tools