Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Muzički Događaji Svirke Koncerti Gostovanja u Pomoravlju

Započeo autentik, 26-11-2010, 13:11:41

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 33 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

autentik

Verovali ili ne

u Subotu 12.02.11 - uveče u Domu Kulture - Naselje Kolonija Đurđevo Brdo Jagodina

Muzički događaj - Koncert Riblje Čorbe - ulaz besplatan...

MIK

:aq28:
Ne zezajjjj  :aq04: aaaaaaaaaaaaaa u koliko sati pocinje koncert i koliko ce da traje?

autentik

oko 21h, a ne znam koliko će da traje

jelenkos

Ne mogu da verujem da ce da sviraju na Koloniji...Otkud to?Sto bas tamo?Ja cu ici sigurno  :aq29:

Sone

:aq28: eve i men tamo to vece.prijatnog li iznenadjena dobro se setili da dovedu nekog normalnog a ne samo nade mamule  :aq24:
:aq28:

jelenkos

Ali pitam se je li to neki protest sto sviraju bas tamo,a ne na nekom mestu u gradu..Ma svejedno vazno je da gruva  :aq01:

krimortus

toliko su propali da sviraju po domovima...

jedva cekam da vidim izvestaj ko je sve od matoraca isao na koncert i klackao se uz Lutku sa naslovne strane... bice to smejurija iako mi je na 100m od kuce NE IDEM

jelenkos

Krimortus,cemu toliko negativne energije?Osvezenje je sto ce rock grupa doci u Jagodinu,pa makar i na Koloniji,sta ima veze..Uopste je rock propao generalno u ovoj drzavi,niko to vise ne slusa,popularne su druge stvari i narodnjaci pune hale i arene, a to je vec tema drugu za diskusiju..

krimortus

nije negativna energija...vec jednostavno moje misljenje...slusam raznovrsnu muziku i nemam nista protiv rock muzike...ali ne po svaku cenu

jebote Riblja corba u Hali, Riblja corba u Domu kulture...jel ova zemlja nema nikog drugog? ima - nego niko nije lud da svira u Domu kulture...to je za Eru Lepu...

MIK

To znaci da kad'bi imala priliku...mozda bolje i da ne dolazim? :aq02:

jelenkos

Ja sam uvek za dobru zabavu,ma gde god se ona organizovala...A za tebe MIK poseban docek i odmah pored fontane ti organizujemo nastup  :xq001:

krimortus

Svilena

Zigeuner

Riblja corba ce uvek imati svoju publiku, doduse sve manju ali to samo pokazuje da nam je vecina mladih pobrkala sistem vrednovanja dobre muzike pa hrle na koncerte sisate Cece i drogiranog Lukasa. Broj publike ne dokazuje i kvalitet muzike, jer da je tako Mozarta i Betovena osim Palme gledalo bi "u zivo" barem jos milion  takvih jer, moramo priznati, toliko palmi imamo. :aq06:

autentik

U klubu Ibis svirka grupe JA KARTEL

ulaz 100 din  -  Promo cena piva 80 na točenje

u 22h početak

Fanta

Citat: krimortus  10-02-2011, 18:02:39
toliko su propali da sviraju po domovima...

jedva cekam da vidim izvestaj ko je sve od matoraca isao na koncert i klackao se uz Lutku sa naslovne strane... bice to smejurija iako mi je na 100m od kuce NE IDEM
i ne treba da se ide

eto tako propada r'n'r

Andrijana

Gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel i multiinstrumentalista Dušan Vranić - Duco, nastupiće 24. marta u Kulturnom centru Paraćina.