Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vaša pitanja i sugestije

Započeo autentik, 06-03-2007, 15:14:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

denny

Citat: Sone  13-02-2011, 09:21:07
au kolko je vama lepo bilo  :aq21: meni je drago sto sam.
https://www.youtube.com/watch?v=ToTk5B4_ZAQ
:aq28:
Cesto samo citam ovaj forum, ali nemam volje da se ukljucim, jer citajuci sve ovo unazad, a i na drugim temama, vidim da je , nazalost,na ovom forumu doslo vreme ovakvih (mislim na pesmu).
Drskost, bezobraznost, vredjanja....lepa zabava ...pise samo par osoba ( koje su izgleda postale vlasnici ovog foruma), i to na nacin koji sam napred navela.
Sve lepse od lepseg. Ali ako je to njihov nivo, nek im je sa srecom . A bio je to zaista lep forum, rado smo ga listali. Steta!

autentik

jelenkos

autentik

pa šta da odgovorim drugo... viša sila...  izbacićemo onoga koji baš pretera ali sitne svađe, provociranje itd.. to ima svud, to će uvek da bude i niko tu ništa ne može da uradi...  zato sam i rekao 

jbg.

život je nekad siv a nekad žut..

BodaPn

Ovde niko ne čita https://www.autentik.net/forum/index.php?topic=1215.0

Lepo piše za pismene:

- Nemojte vređati sagovornike ili osobe o kojima se priča. Sve se može reći, ako ne lepim, a ono bar pristojnim rečnikom.

- Nemojte slati besmislene i bespotrebne komentare, skretati sa teme, slati više komentara za redom.

Na žalost, ako administrator odgovori sa jbg, šta dalje, ko odredjuje šta je pristojan rečnik?
Forum je prepun besmislenih i bespotrebnih komentara i skretanja sa teme. Ovo je sada ozbiljna tema, nemojte mi reći da se i tu treba malo zevzečiti.
Lupanja smajlova umesto odgovora je previše. Kad ne postoji adekvatan i smislen odgovor, čemu služi smajli? Da bi se samo nagruvao broj postova i da se uđe u top 10 pisača.

jelenkos

Kad bi se svako ko voli da dolazi na ovaj forum barem malkice potrudio da na njemu pise i aktivno ucestvuje,bilo bi lepse.Svako da otvori neku novu temu,ili da pise na nekoj vec postojecoj koja mu se dopada.Sad samo neke jadikovke kako je nekad lepo bilo,e cvrc milojka.Pisite,ucestvujte ,bice lepse i raznovrsnije.  :xq001:

Zigeuner

... e bas neka si im rekla !

jelenkos

Citat: BodaPn  13-02-2011, 15:58:54
Ovde niko ne čita https://www.autentik.net/forum/index.php?topic=1215.0

Lepo piše za pismene:

- Nemojte vređati sagovornike ili osobe o kojima se priča. Sve se može reći, ako ne lepim, a ono bar pristojnim rečnikom.

- Nemojte slati besmislene i bespotrebne komentare, skretati sa teme, slati više komentara za redom.

Na žalost, ako administrator odgovori sa jbg, šta dalje, ko odredjuje šta je pristojan rečnik?
Forum je prepun besmislenih i bespotrebnih komentara i skretanja sa teme. Ovo je sada ozbiljna tema, nemojte mi reći da se i tu treba malo zevzečiti.
Lupanja smajlova umesto odgovora je previše. Kad ne postoji adekvatan i smislen odgovor, čemu služi smajli? Da bi se samo nagruvao broj postova i da se uđe u top 10 pisača.

Preterujes.Smajlije postoje da bi se upotrebljavale,nekad adekvatnije docaraju komentar nego reci.Jbg je skracenica da ne bi bilo prosto,odomacila se i nikog ne vredja,nista strasno.Niko ne gruva postove,pisu ljudi,komentarisu,kakve koristi od toga da udjes u top 10 pisaca?Placa li se to?Eto sad bih stavila smajliju,al necu.

BodaPn

Ne može da bude raznovrsnije i lepše zato što svaku temu upropastite i ljudi nemaju volju da bilo šta napišu.
Niko ne iznosi ovde jadikovke, kako ti kažeš, nego se samo vidi i oseća trulež daleko.

jelenkos

Eh sad,ispadosmo i trulez...

Zigeuner

... ne daj se Jelenkos,
ti si nam ostala jedina uzdanica.
Ja se nesto pitam - odakle bi mogo bita ovaj kolega BodaPN ... ja bih rekao mozda iz Cupriju. ... a ti, sta ti mislis?

MIK

Ako je podpaljivanje gotovo :aq29: uvek se nadje neko i na to gotovo, da doda nesto i nikad kraja. Ajd'pa tako onda :xq003: :aq24:

jelenkos

denny

Citam vas, nisam htela da izazovem nemir, ali mi pade na pamet nesto sto bi mozda objasnilo mnogo toga ovde, ako nekog interesuje:
Citat: jelenkos  12-02-2011, 14:49:55
Djihaaaaaaaaaa,djihaaaaaaaaaaaa.... :xq001: :xq001:
I bas autor ovog pametnog i kreativnog teksta, kaze malocas u jednom postu:
"Kad bi se svako ko voli da dolazi na ovaj forum barem malkice potrudio da na njemu pise i aktivno ucestvuje,bilo bi lepse....e cvrc milojka...." !
Evo,ona se bas potrudila i dala prilog da bude lepse, pametnije...svaka cast!
A njen trud ce uvek biti podrzan od od gospodje MIK, necim poput ovog, sto je sasvim bezazleno u odnosu na njene ostale smajlije, jer se iskljucivo njima izrazava, uz pomoc i neke lose slozene proste recenice :
"Vazno je da ti znas.....(kao i uvek!) aq27..."

Eto, to je od prilike, gledano spolja postalo ogledalo/simbol ovog foruma.

jelenkos

autentik

Vrtimo se u krug... o tome smo diskutovali prošle godine u ovo vreme...

ako sankcionišemo sve koji napišu po koju psovku, namerno provociraju... ne bi bio niko na forumu...

razumem ja vas odlično i trebalo bi svakoga dana da se prati ali ja nemam vremena a moderatori i administratori se plaćaju na velikim forumima...

tako da...  idemo kao i do sada i možemo samo da se nadamo da će sve da bude ok...

jelenkos

Ma brate moj Ivane,neki udju sa stotinak posta samo da provociraju.Al vidi ovako..Ja sam cista pozitiva...Tako da  :aq28: :xq001:

jelenkos

Autentik,zahtevam ovog puta objasnjenje,zasto mi je brisana poruka sa ove teme https://www.autentik.net/forum/index.php?topic=6868.msg168239;topicseen#msg168239

Poruka nit je bila uvredljive prirode,nit zlonamerna,samo sam rekla jedno" JAVI SE AUTENTIKU NA PP.OVO IDE U NEDOGLED".

Da ne znaci mozda to da treba da idem odavde,da me zaplasuju brisanjem postova,ovo je bruka.Molim objasnjenje i to licno od tebe Autentik.Unapred hvala.

Zigeuner

Tvoju poruku sam procitao, ali prezivela je vrlo kratlo jer je cijela moja tema izbrisana zajedno za tvojom porukom.

jelenkos

Nije ti obrisana tema ova od koje sam dala link,ali moj post jeste.Jedva cekam objasnjenje.