Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vaša pitanja i sugestije

Započeo autentik, 06-03-2007, 15:14:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Zigeuner

Autentik je prisutan i gleda kobajagi Dark room. Reklo bi se zabio se u misju rupu i ne javlja se ...!

autentik

tu sam ja... i ja ti brisem teme... kad budes napravio temu gde ce normalno da se diskutuje i koja vodi razgovoru a ne svadji ostace...

jelenkos

Moj post zasto je brisan?Uvredljiv?Objasnjenja nema.

Zigeuner

Citat: autentik  15-02-2011, 21:18:41
tu sam ja... i ja ti brisem teme... kad budes napravio temu gde ce normalno da se diskutuje i koja vodi razgovoru a ne svadji ostace...

Sta je to po tebi normalno, i zar je normalno da od pedesetak trenutnih posetilaca foruma, samo pet-sest pisu i to uglavnom na kalodontu i sugestijama.
O cemu da se diskutuje kada ne dozvoljavas da se razmenjuju misljenja vec sugeriras kako da pisemo. Moram ti reci da mnogi ovde misle da ti Autentice zajedno sa tvojim moderatorcicima vrlo lose  vodis ovaj Forum.

jelenkos

Ispod nivoa mi je da se raspravljam.Nisam dobila odgovor na pitanje.Ok.Necu vise da pisem nista.

autentik

Citat: Zigeuner  15-02-2011, 21:53:07
Citat: autentik  15-02-2011, 21:18:41

Sta je to po tebi normalno, i zar je normalno da od pedesetak trenutnih posetilaca foruma, samo pet-sest pisu i to uglavnom na kalodontu i sugestijama.
O cemu da se diskutuje kada ne dozvoljavas da se razmenjuju misljenja vec sugeriras kako da pisemo. Moram ti reci da mnogi ovde misle da ti Autentice zajedno sa tvojim moderatorcicima vrlo lose  vodis ovaj Forum.

otvaranje teme ''Zasto mi brisete temu'' ne moze da bude ok... bilo sta te zanima pitas na PP administratora ili moderatora...

da li pisu njih 50 ili niko - nije tvoj problem

jelenkos: obrisana je cela tema... tako da nije bilo licno protiv tebe...

jelenkos

autentik

Forum ima toliko lepih tema samo kad bi ste vi želeli da ih čitate...

Možete da nađete bar 50-tak tema koje su Vama zanimljive i da se držite tih tema i tako svako po 50-tak  i onda bi bilo sve ok

pa makra samo 10 članova bili aktivni...

svakoga dana ni i oni nekativni napisali koji red i sve bi bilo uredu...

čast izuzecima koji to rade... a oni se prepoznaju...

jelenkos

Ja pisem,otvorim i po neku temu koja me zanima.Gazda,ja mislim da organizujes ti tu zurku,pa mozda sve krene nabolje

autentik

treba treba neko nikako da stignem...

jelenkos

umetnicisrbije

pozdrav svima imam malu molbu za vas ,
ne zamerite mi moje neiskustvo na forumima i netu uopste
odnedavno sam osnovao udruzenje umetnika i zelja mi je da popisem sve umetnike sa teritorije jagodine
uz pomoc autentika,novog puta kao i svih ostalih koji imaju zelju da mi pomognu
naravno lepo bi bilo i da im se omoguci ako za to ima mesta i neki prostor na sajtu
video sam da pojedini vec imaju ali sam mislio prostor za sve...
vise glava su pametnije od jedne pa vas molim i za savete
pozdrav svima koliko god vas ima

autentik

Ja mogu da otvorim neku stranicu na sajtu, o vama, kontakte, logo, slike i nku formu da se oni prijave recimo sa imenom i nekim tekstom i to sve da stigne na Vas email

to je od mene, ne znam tacno sta imate u vidu, pa nam malo objasnite kako vi to sve zamisljate i sta zelite, a ja cu da vam kazem da li je to izvodljivo

u svakom slucaju ekipa  sajta  autentik.net   ima dobru Volju !!! 

umetnicisrbije

hvala unapred javicu vam se posle praznika

jelenkos

Autentik, je l dozvoljeno reklamiranje sekte ovde na forumu, konkretno mislim na Maleckog koji otvara temu za temom na kojoj propagira svoju sektu. Znam da na drugim forumuima nije dozvoljeno.

autentik

jelenkos

Onda uskoro mozemo da ocekujemo najezdu svakojakih sektasa . Vazi gazda,htedoh samo to da znam,hvala na obavestenju.

autentik

Didi

E Ivane stvarno decko smara,mogo bi malo da ga banujes

Egzi

Ovo nije fer - to je jedino sto je ovde interesantno bilo.