Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

K A F A N A

Započeo melem, 02-11-2008, 16:31:17

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 250 gostiju pregledaju ovu temu.

zaljubljena malena

hvala!  :aq28:

fino je u ovom vasem kafancetu  :aq01:

vidim da cu biti stalan gost ovde,naravno ako me primate u drustvo..... :xq020:

MIK

Nema sta da te primamo  :aq23: upadajjjjj :aq26:

zaljubljena malena

Ja castim ovu turu!  :xq023:

jelenkos

Meni treba nesto zestoko,iznervirala sam se sinoc,ima glave da lete  :aq01: Ovde nekako najprijatnije,ruzicasti zidovi,veselo,ima klope,ima pice,ma pravi raj.Mislila sam da odustanem od ovog foruma sinoc,al to bi bilo protiv moje prirode,nije mi u krvi da odustajem.Zato,otresam prasinu,ustajem i evo me.Sipajte neku rakijicu i moze kafa,ja ne znam da cvrckam te slike ovde,a mrzi me da ucim.  :aq01:  :xq001: :xq001: :xq001: :xq001: :xq001:

MIK

jelenkos

Zigeuner

Osto sam nesto bez dinara, a devize ne primate ... pa eto da procaskamo malkice:
Zamisli, grdna - malopre gazda obrisao i pesmu sto je Osica postavio. A bas je pesma bila prigodna, "Kako je lepo biti glup" od Bore Corbe.

MIK

:xq001:
Ja reko'da sacekam, pa da te izgrdim :xq002: sto ne svratis ovamo.

Nista lakse za slicice, nema sta da te mrzi :xq006: , u google ukucas nesto i izabranu sliku kopiras i ubacis je. Ustvari klik na ikonicu "umetnite sliku" i pojavi ti se jelenkos

jelenkos

Aj ne treba ti pare za ovde,castimo se dzabaka  :aq01: Pesma je ovde dozvoljena ,ovde moze,ne znam na kojoj temi je osica postavio tu pesmu,nek je postavi ovde i mirna Backa.  :aq28:  :aq26:

jelenkos

Zigeuner

Citat: jelenkos  16-02-2011, 11:48:24
Aj ne treba ti pare za ovde,castimo se dzabaka  :aq01: Pesma je ovde dozvoljena ,ovde moze,ne znam na kojoj temi je osica postavio tu pesmu,nek je postavi ovde i mirna Backa.  :aq28:  :aq26:

Ajde probaj i ti leb a ti, postavi je ovde pa da vidimo kol'ko dugo ce da svirka.

jelenkos

Mik a kad kliknem na slicku na google koju opciju biram,ja probala copy image i copy image link,al nece.Aj mi objasni.

MIK

:xq001:
Ja reko'da sacekam, pa da te izgrdim :xq002: sto ne svratis ovamo.

To i pokusavam, al'me nesto zeza net :xq005: , evo ovako
Nista lakse za slicice, nema sta da te mrzi :xq006: , u google ukucas nesto i izabranu sliku kopiras i ubacis je. Ustvari klik na ikonicu "umetnite sliku" i pojavi ti se img 2x, pa izmedju dodas to sto si kopirala.

jelenkos
(PS : uvek pregledaj, pre nego sto saljes)

jelenkos

MIK

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :xq005: aahahaha

jelenkos

Zamisli,prva fotka koju sam poslala ovde,hahaahahahahaa  :xq005:

MIK

jelenkos

jelenkos

Izvoliteeeeeeeeeeeeeeeee    :xq001:

Zigeuner

Pozdrav iz Jagodine...!