Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

LEPOTE SVETA -u slici

Započeo DEDA-EU, 27-04-2009, 20:37:07

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

DEDA-EU

DEDA-EU

DEDA-EU

DEDA-EU

DEDA-EU

DEDA-EU

DEDA-EU

DEDA-EU

DEDA-EU

Pošto forum ne prihvata HTML cod ovo je jedini način da vam prenesem ovaj slajd.Gledajte slušajte i uživajte

Mecong

Steta za ovoliki trud. Prelijepe fotografije koje nemaju nikakve vrijednosti. Fotografija vrijedi samo ako je ispod nje nesto napisano.

jelenkos

Slika govori vise od reci  :aq29:

FLOYD

Mecong

Citat: jelenkos  27-02-2011, 11:38:30
Slika govori vise od reci  :aq29:

Ti mislis tako, OK. Ali, meni slika nista ne znaci ako ne znam nista o onom sta je na njoj. Ako mi se gledaju slike mogu ih gledati i na Google Images. Ali, ovo je forum i ako neko postavi neku temu mora je korektno odraditi. U ovom slucaju ispod slike treba da stoji sta je na njoj, gdje je to sta je na njoj,...

Sone

Sone

FLOYD

SONE, NISI NAPISAO DE UDARAJU MUNJE I OVA TVRDJAVA U KOJU SE DRZAVU NALAZI, MISLIM KAO NI JA STO NISAM NAPISAO KOJE SU ONE LIVADE I STA POSEJANO  :xq005:

Sone

liiiiiii izvini brate ja nisam primetio da treba se nesto kaze o njojzi  :aq21:.ma ima na google pa ce nadjemo. :aq21:

Mecong

Citat: Sone  27-02-2011, 12:42:43

Cekaj, jeli se ti zezas, ili...? Pa ovu je sliku postavio DEDA-EU na samom pocetku ove teme. Sta ti znaci ova slika, i zasto si je postavio? Slucajno sam naisao na ovaj forum, ucinio mi se zanimljiv i registrovao se. Pregledao sam samo dvije teme: MISTERIJE... i ovu temu. Ako nisam dobrodosao moze se reci na jedan civilizovan nacin. Necu se naljutiti, vjeruj te.

Sone

ma de znam ko je postavio svidjala mi se slika i postavio.ako si slucajno doso uzivaj bre covece opustise nemoj pametujes kad te molim.
aj da popijemo nesto u kafane.

FLOYD

MA LOSE SI NAS PROTUMACIO PRIJATELJU
TI SI, KAO I SVI, DOBRO DOSAO
DEDA EU I JESTE OTVORIO OVU TEMU I NIJE ZAHTEVAO PROZU
PREMA TOME MI I POSTAVLJAMO SLIKE
BEZ LJUTIS
VELIKI POZ