Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

ulepsajmo nekom dan

Započeo zs, 25-09-2007, 11:12:12

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

zs

tema za saljive komentare, zafrkanciju i ostalo. svi koji ne zele da se svajdaju vec jednostavno da se motaju i zezaju, ovo je pravo mesto za njih

Ivanka

zs

Citat: Ivanka  25-09-2007, 11:13:15
Ti si to već napravio.

to ne znaci da ne trebamo to raditi i u buduce :)

Ivanka

Nasmej me bar jednom nedeljno pa sam srećna ko prase u blatu.

zs

Citat: Ivanka  25-09-2007, 11:16:07
Nasmej me bar jednom nedeljno pa sam srećna ko prase u blatu.

eto sada ti mene nasmeja. naravno da cu te zasmejavati. sta da radim kada to volim :)

Ivanka

Kad gledaš ko je prisutan na forumu pored jednog gosta piše." Ništa ili ništa što smete da vidite". Zvuči perverzno.

zs

Citat: Ivanka  25-09-2007, 11:20:17
Kad gledaš ko je prisutan na forumu pored jednog gosta piše." Ništa ili ništa što smete da vidite". Zvuči perverzno.

verovatno i jeste :)

Ivanka

Eksplodiraću od znatiželje.

zs

Citat: Ivanka  25-09-2007, 11:30:27
Eksplodiraću od znatiželje.

mozda je ipak bolje da ne znas :)

Ivanka

Što? Mislim da sam dosta stara da me ništa više ne šokira. A i sin me je istrenirao.

zs

Citat: Ivanka  25-09-2007, 11:36:37
Što? Mislim da sam dosta stara da me ništa više ne šokira. A i sin me je istrenirao.

odkud znamo da nije neko krvoprolice? covek se tesko na to moze naviknuti :)

Ivanka

Možda je priklao autentika, nešto se ne javlja.

zs

Citat: Ivanka  25-09-2007, 11:39:18
Možda je priklao autentika, nešto se ne javlja.

ma on je napravio ovu temu samo da bi imao sta da izbegava :)

Ivanka

ajde ti meni lepo napiši šta je novo u Jagodini. Ne interesuje me zoo, akva i druge gluposti, nego ljudi. Ko se oženio, razveo, ne daj bože, umro itd. Naravno, interesuju me stari jagodinci i njihov naraštaj.

zs

Citat: Ivanka  25-09-2007, 11:57:18
ajde ti meni lepo napiši šta je novo u Jagodini. Ne interesuje me zoo, akva i druge gluposti, nego ljudi. Ko se oženio, razveo, ne daj bože, umro itd. Naravno, interesuju me stari jagodinci i njihov naraštaj.

u jagodini nista novo. starih jagodinaca skoro i da nema, sve se to razbezalo od najezde "huna"

ne znam koji su nam zajednicki poznanici, pa ne mogu mnogo ni da pricam.

videh pominjete milicu i silju, oni se fino snalaze i fino zive, deca rastu, milica razmislja da potpuno napusti dom zdravlja...

btw ni akva ni zoo nisu gluposti, ali po meni ne zavredjuju da se o njima toliko prica. grad cine ljudi, a ne objekti (to naravno ne znaci da nam ne trebaju i objekti ;) ) - ko te je terao da ih pominjes, da nisi ne bih ni ja :)

zs

uzgred, videh na jednoj agenciji naslov iz podgorice - "Od side umrlo 26, a obolelo 800 đetića! " - bas me interesuje sutra kada izadje, da vidim o cemu se radi, da nije to od one njihove uzrecice "da jeb.... oca" :)

Ivanka

Ivanka

Ja sam starija generacija. Ne znam koga da pomenem da bi ih ti poznavao. Možda Miru Drklju, nju si moguće poznavao.

zs

Citat: Ivanka  25-09-2007, 13:47:21
Ja sam starija generacija. Ne znam koga da pomenem da bi ih ti poznavao. Možda Miru Drklju, nju si moguće poznavao.

pa nisam bas ni ja u cvetu mladosti :)

ONA

Pa...ZS, ako sme da se zna, koliko ti je "mirisni cvetak", ajde otvori se malo, sve si "okruglo pa na cose"...Ako mislite ovde da se zez, onda mora malo i o godini proizvodnje...Necu da u nastavku zajebancije eventualno budem kriva za srcane ti smetnje..