Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vaša pitanja i sugestije

Započeo autentik, 06-03-2007, 15:14:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Didi

ti znas ....ovde si dugih 3-4 dana

jelenkos

Dosad je promenio 3 nicka,hahahaahahaha .Sada je Egzi.  :aq01:

Alkar

Posto su najposecenije teme "Kaladont na sto nacina" i "Vicevi o svemu i svacemu" moja je sugestija da se naziv foruma promeni u "Autistik"

FLOYD

PREDLOG JE NA DNEVNOM REDU
JOS DA GA IZGLASA SKUPSTINA
A POSLE SVI U KAFANCE NA PO JEDNO PIVO

P.S.: STVARNO STE KATARAKTA (HVAMILIJE MI)

jelenkos

Citat: Alkar  15-05-2011, 10:01:36
Posto su najposecenije teme "Kaladont na sto nacina" i "Vicevi o svemu i svacemu" moja je sugestija da se naziv foruma promeni u "Autistik"

Sto dolazis onda na forum?

Kristivoje

jelte gazde a sto ne napravite nesto da svi ovde kolko nas imaq mozemo da pricamo zajedno o nasim mukama i drugo

autentik

Kristivoje

kako bre ne razumes napravite vi gazde nesto gde mozemo svi da si dodemo i govorimo zajedno i pricamo zajedno na isto mesto kao u kafanu i mozemo da pricamo o nasim mukama i da se pricamo o dobrim stvarima a ne samo o religije i druge zafrkancije ovo mi se svida da cestitamo jedan na drugoga lepe stvari i prinove isto

autentik

Kristivoje

de bre kazi mi de je to de se to razgovara ki u kafanu

Egzi

Krisivoje, sta ti kazes o Raletu?

Kristivoje

Egzi

Ma nista bre brate, ja to samo 'nako.

jelenkos

Zasto zbog mene prepravljas moje postove?Objasni zasto..da svi vide,zelim konkretno i jasno da obrazlozis.

https://www.autentik.net/forum/index.php?topic=7127.msg177178;topicseen#msg177178

autentik

Procitaj uslove korisenja foruma    https://www.autentik.net/forum/index.php?topic=1215.0

koritila si reci neprikladne i vredjala si... isto to moze da se napise bez vredjaja... to je razlog...

jelenkos

.

autentik

Tuzicete neko, a ja moram da im dostavcim IP adrese tvog profila, jer ce SUP ili SUD to zahteva...

a tamo dali ti mislila tako ilii ne, vredjanje se kaznjava od 100 000 dinara pa navise, desavalo se i desavace se

od nove godine ne mogu da izadjem iz Sudnice... svake nedelje idem kao svedok... 

veruj mi brisem postove zbog tebe vise... a i moram da reagujem kada je vredjanje, klevete, rasna itd itd... ima sve u usloivima koriscenja...

jelenkos

Ako je to sto sam pisala bilo vredjanje,kleveta,rasna itd..e,onda je ovde kraj mom pisanju na ovom forumu.Sad mi je jasno sto ti je forum prazan.

Sone

jelenko opusti se i uzivaj  :aq28:

Vanja

Post je bio uvredljiv pa makar se i o Palmi radilo. Uocila sam ja to odmah i reagirala ali je Admin i moj post izbrisao. Ovde su neke kolege letele i zbog manjih grehova i nisu imali prilike da se raspravljaju sa sefom. Ocito su adminovi arsini razliciti pa se neke vrste kolega a narocito kolegica stite kao divljac u jagodinskom ZOO ... ccc.