Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Mršaviti a ne odricati se

Započeo barajevo, 08-04-2011, 21:12:53

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

barajevo

Da li znate da možete da omršavite, održite ili povratite dobro zdravlje a da se gotovo ničeg ne odreknete, samo pravilnim rasporedom obroka. Nema brojanja kalorija, nema merenja hrane na vagu a ipak ima željenih rezultata. Dr Ana Gifing vam daje uputstva u maloj brošuri koju ću pokušati da postavim na ovaj forum. Iako je taj protokol patentiran, ona dozvoljava njegovu slobodnu distribuciju i poziva sve vas da to probate i proširite među prijateljima.

Nisam uspeo, ovaj forum ne prihvata .pdf format, ne prihvata .rar format, ne prihvata .doc format. Ako nekoga interesuje, može da mi se obrati privatno na zseatovic@gmail.com i da nadje način da to prikaže i ostalim forumašima.

jelenkos

Aj postavi to..zanima me..celi zivot se odricem dosta toga i vezbam..prosvetli me :aq01:

barajevo

Citat: jelenkos  09-04-2011, 00:21:24
Aj postavi to..zanima me..celi zivot se odricem dosta toga i vezbam..prosvetli me :aq01:

Dobro je što vežbaš, samo da li znaš da treba da vežbaš ujutro pre doručka. Inače, nema posebnog prosvetljenja, u pitanju je fiziologija - čista nauka, a brošuru je napisala dr Ana Gifing. Javi mi se na mail iz prethodnog posta, poslaću ti brošuru (ima petnaestak strana) a ti je posle postavi (ja nisam uspeo).

autentik

jelenkos

AAutentik,daj to ovamo stavi da vidim.  :xq001: :aq01:

autentik

jelenkos

Hvala.Nije zgoreg da procitam.Mozda saznam nesto novo sto nisam znala.

barajevo

Citat: jelenkos  18-04-2011, 11:50:05
Hvala.Nije zgoreg da procitam.Mozda saznam nesto novo sto nisam znala.

Čak i kad više puta čitaš isto, uvek češ nešto novo da saznaš.
Dugo nisam bio na ovom forumu pa me zanima da li ste razmenili tu brošuru među sobom i kakvi su utisci.

autentik

autentik