Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Volite li vi Srbiju !?

Započeo autentik, 26-01-2007, 22:27:11

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

nickollica

subjektivno misljenje objektivne stvarnosti!

helvetia

da, to je realnost srbije da ima svega toga, to je zalosno. i zato zelim da odem iz nje i da se ne vratim dok se mentalitet njenih drzavljana ne promeni i dok ne pomru svi ovi nasi sadasnji politicari

opajdara

Onda nikad neces da se vratis  :aq21:

helvetia

Citat: opajdara  24-10-2007, 18:24:57
Onda nikad neces da se vratis  :aq21:
[/qu
Da znas da si u pravu jer krvopije(vampiri) vecno zive

ONA

Smeh, dobro ti je ovo vampiri vecno zive...jes vala, ali samo nocu. Na kraju krajeva treba covek da razmisli malo, da se dogovori sa sobom i na kraju obicno doneses zakljucak da nisi DJAVO pa ti treba sve!
Volim Srbiju iz mnogo razloga (ne bih da nabrajam, nije uopsteno interesantno), ali svakako da podrzavam i one ljude koji zele i mogu da odu iz nje. To vec nije moja stvar, i nema razloga ubedjivati ljude i suprotno.
Svako bira sebi put, a uvek si u svojoj kozi. A, sve mi se vise cini da bi ljudi odlaskom odavde svoju kozu "okacili" na Srpskoj granici, i da se vise nikad ne vrate po nju!

Lazarica

"Nemo patriam,quia magna est, amat, sed quia sua" (Niko otadžbinu ne voli što je velika, nego zato što je njegova).
    ........

Znate li, vi mlađi, a vi steriji se prisetite, našeg čika Jove Zmaja? Miran i po prirodi krotak pesnik je lepo napisao:

UZEO DEDA SVOG UNUKA,
                                             METNO GA NA KRILO,
                                             PA UZ GUSLE PEVAO MU
                                             ŠTO JE NEGDA BILO.

PEVAO MU SRPSKU SLAVU
                                             I SRPSKE JUNAKE,
                                             PEVAO MU LJUTE BITKE,
                                             MUKE SVAKOJAKE.

DEDI OKO ZABLISTALO
                                             PA SUZU PROLIVA,
                                             I UNUKU SVOME REČE
                                             DA GUSLE CELIVA.

DETE GUSLE POLJUBILO
                                             P' ONDA PITA ŽIVO:
                                             "JE LI, DEDA, ZAŠTO SAM JA
                                             TE GUSLE CELIVO?"

"TI NE SHVATAŠ, SRPČE MALO,
                                              MI STARIJI ZNAMO, -
                                              KAD DORASTEŠ, KAD RAZMISLIŠ,
                                              KAZ'ĆE TI SE SAMO!"

(Jovan Jovanovic Zmaj)

Dak

Trenutno sam u Norveskoj.I mogu da kazem da mi je zao sto ranije nisam mogao da dodjem.Ali mi nedostaje moja Jagodina,iako u njoj nema buducnosti,kao i u celoj zemlji.To je zalosno.Ovde,u Norveskoj,ljudi ZIVE!!!Zive zivot dostojan zivljenja.

Wlada

Ma ovde je opusteno, mozes da otrujes komsiji kuce i nema ko da te uhapsi ili da zakoljes svinju i da je bacis u Lugomir i opet nikom nista.Ne radis nigde, imas da jedes i tako to.Ovo ovde nema ni u Katangu  :aq21: SRBIJA DO TOKIJA - ZA INAT

Dak

To za svinju i Lugomir si bas u pravu.A zaboravio si i na "smederevac" u Lugomiru!

anny

Posto ne mogu da menjam stvarnost, menjam oci kojima je posmatram...

nikkola88

Onome magarcu treba neko da kaze za to "Slobodno Svetozarevo". Tako nesto ne postoji. Jebala ga stara Jugoslavija!

A sto se tice Srbije, u prinicipu, svako od nas voli Srbiju, samo smo besni sto nasa zemlja ne lici na civilizovanu drzavu nego na tursku pokrajinu. Iz inostranstva ce se vratiti samo oni koji su otisli u Zapadnu Evropu. Zato sto su tamo tretirani kao stoka. Svi oni koji su u Americi, Kanadi, Australiji, Africi nece nikad. Ne zato sto zele, nego sto nemaju gde. A kako, bice vam jasno samo kada odete iz Srbije.

Nikola
Juzna Afrika

nikkola88

Citat: Dak  17-03-2008, 13:16:49
To za svinju i Lugomir si bas u pravu.A zaboravio si i na "smederevac" u Lugomiru!

i staru biciklu!

kety

volim SRBIJU,ali iskreno ne se kajem mnogo sto sam otisla iz nje.a kad me neko pita kratko i jasno svako voli svoju zemlju pa makar ona ne bila savrsena

Schnuffel

A zašto je ne bih volela?

sonja

Ja volim moju zemlju,kako i ne bi,odatle sam,ali ne zivim trenutno tu,tako sam izabrala,ako ne mozes  sistem da promenis ,onda se ti preseli,pa nek sistem menja tebe...sta da se radi,hahahah,covek treba prakticno da razmislja

Dak

Citat: sonja  01-08-2008, 19:01:43
Ja volim moju zemlju,kako i ne bi,odatle sam,ali ne zivim trenutno tu,tako sam izabrala,ako ne mozes  sistem da promenis ,onda se ti preseli,pa nek sistem menja tebe...sta da se radi,hahahah,covek treba prakticno da razmislja

:xq011:

DEDA-EU

tatoo

Sone

FLOYD