Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

sta mi sve treba

Započeo NESA-SRB, 03-11-2007, 16:13:44

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

NESA-SRB

hocu da stavim na ulazna vrata kameru i iznad garaze ,e sad razmisljam preko kablovske video sam kod drugara deli na tv sliku na 4 dela i na tv je podesio na neki kanal da se prikaze e ad me zanima preko kompjutera posto imam adsl ,jel treba da se provukuju kablovi ili moze i bezicne kamere ima li ko ideju :aq19:

zs

moze svasta. i sa problacenjem kablova i bezicno, sve zavisi od opreme koju imas i koliko si para spreman da ulozis

NESA-SRB

hocu od 50-100 evra neznam koji je dijapazon cena i koja oprema ide uz to  :aq21: i na kraju ko to radi da li su to kamere u boji ili crno -bele anajbolje bi bilo bez razvlacenja kablova :aq16:

Mac

Pa za 50 do 100 evra ces to veoma tesko izvesti. Za 100 evra moze da se nabavi kamera sa bezicnim prijemnikom ali tu ti treba jos pare za prikljucivanje na komp

ookkii

hahaha da stavis kameru za 100 eura, treba ti oko 500e garancija 3 godina sva oprema je  je kanadskog proizvodjaca, a radi na temperaturama od -70 pa do + 62,,, naravno mozes da je namestis da snima samo frejmove,,, velicine coveka ili neke zivotinje,, kamera ima veoma dobru rezoluciji sto znaci da sa nekih 20-25 metara snimi musicu i tako nesto,,, ako nemas dovoljno novca strpi se malo, nemoj da uzimas kinesko djubre  sa kojim prolazis za 200e u full-u ,,,

Mac

Imas nemacke proizvode za dosta manje para, sve sto te zanima mozes da nadjes na www.conrad.com