Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Prirodni dekorativni kamen

Započeo SneleClio, 13-11-2016, 15:34:41

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

SneleClio

Prirodni dekorativni kamen iz Mionice iz njihovog majdana koga obrađuju i spremaju za ugradnju. Dekorativni kamen možete koristiti za:
kamen za fasade i zidove - unutrašnja dekorazija
kamen za staze
kamen za stepenice i kamine

biciklista

Ako postavljate pločice onda vam mogu pomoći kajle za nivelisanje plocica

Probajte, možete i sami da postavite pločice uz pomoć sistema knauf leveling system

mrmot

Prirodni kamen je zakon, nema nista lepse od naseg domaceg mionickog prirodnog kamena:

Gaterisan i štokovan kamen

Travertino

novosadjanka

Ipak meni je najlepsi prirodni kamen struganik. Posebno sto dolazi u vise varijanti i boja.

Kalimero80

A kamen peščar? I on može biti u nekoliko boja, meni lično je najlepša bela i bež, nekako mi ide uz sve  :xq011: A može biti i crvene, žute i tamno braon boje, pa shodno tome može se uklopiti u različite vrste enterijera.

novosadjanka

Citat: Kalimero80  16-03-2017, 08:38:34
A kamen peščar? I on može biti u nekoliko boja, meni lično je najlepša bela i bež, nekako mi ide uz sve  :xq011: A može biti i crvene, žute i tamno braon boje, pa shodno tome može se uklopiti u različite vrste enterijera.

Vidiš, on mi nije pao na pamet, ali je svakako i on sasvim lep. Mada sam sad naišla i na studenički kamen, koji je prošaran, a ima ga u plavoj nijansi. Dolazim do zaključka da mi se jako svidjaju te plave nijanse :D